Last news in Fakti

27 Октомври, 2014 10:27 1 570 3

Гугутката: Стойчо Младенов е страхливец

  • гугутката-
  • младенов-
  • снежна топка-
  • фенове-
  • левски-
  • вечното дерби

Доста преигра в ситуацията със снежната топка, заяви шефът на агитката на Левски

Лидерът на агитката на Левски Владимир Владимиров-Гугутката се изказа остро по адрес на Стойчо Младенов. Както е известно, по време на Вечното дерби в събота фен на "сините" нацели Стойчо със снежна топка по главата и го повали на пистата. Това предизвика меле между двете резервни скамейки, а срещата бе временно прекратена. Гугутката оправда и феновете на Левски, които нахлуха на пистата по време на мача.

"Разберете, че това бе спонтанен акт, защото нервите на много от феновете не издържаха. Не е било организирано. Повярвайте, ако искахме организирано да нахлуем, нямаше как и кой да ни спре. Дори нека се знае, че организираните привърженици се опитвахме да спрем тези, които нахлуха на пистата и с наши усилия бяха предотвратени по-големи инциденти", каза Гугутката пред "Меридиан Мач".

"Снежната топка, която удари Стойчо Младенов? Децата си играят цяла зима със снежни топки, но не знам някой да е колабирал до този момент". Изобщо не ми се коментира този човек. Изключителен страхливец се оказа. Беше толкова жалко преиграването му. Беше гнусно да се гледа", добави Гугутката.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 1

    0 0 Отговор
    Не знам какво се гледа вече по стадионите, ходи се вече най-много като чели за адреналина и боя .... абе жива простотия до шия ! Светът изсперка тотално, много адреналин и злоба се натрупа една 3-та май е неотложна да по охлади страстите !
  • 2 666666

    0 0 Отговор
    Защо бе Владимиров не мина покрай сектора с публика на ЦСКА, да видиш какво се случва с гугутка ударена от топка мокър сняг
  • 3 7:2 7:1 5:0

    0 0 Отговор
    Поредната простотия на "тройчо"!