Last news in Fakti

27 Октомври, 2014 11:27 4 093 0

Стойчо Младенов: Играем мач за мач!

  • младенов-
  • цска-
  • вечното дерби-
  • левски
Стойчо Младенов: Играем мач за мач! - 1
Снимка: БТА

Страстите след Вечното дерби не изстиват. Шестата поредна победа на ЦСКА над Левски дойде и с обичайните скандали на терена и извън него. И докато "сините" фенове се чудят дали Гонзо е подходящият човек за Левски и дали играчите са на необходимото ниво, то в лагера на "червените" вече правят планове за вдигането на нова титла. Екипът на Факти.бг потърси за коментар старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

Г-н Младенов, ново Вечно дерби и нова победа за ЦСКА, водите и със 7 точки пред преследвачите в "А" Група. Имате ли вече реалните амбиции за титла? 

-Не искам да говоря за титли. Същото важи и за футболистите ми. Ние играем мач за мач, защото сме млад отбор - едва на 4 месеца. Разговарям с много чужди мениджъри. Те не могат да повярват как с 14 нови футболисти можем да сме на върха с така изразителна разлика. Искам да благодаря на целия си екип, защото работата в ЦСКА в момента е много. Когато отделим двете шестици, тогава можем да говорим пак.

Как ще коментирате случката в началото на мача, когато снежна топка изпратена от фен на Левски Ви удари в главата? 

-Първо искам да кажа, че се разминахме с доста сериозен инцидент. Топката ме удари с такава сила, че за момент загубих съзнание. Наложи се докторът да ми дава амоняк. В следващите десет минути не бях такъв, какъвто трябваше, но се пооправих. Вие представяте ли си, ако се случи това с ЦСКА. Досега да ни бяха затрили. А това не е първото или второто такова провинение на Левски. Наказанието е работа на комисията. Аз съм извадил медицинско и ако ми го поискат като доказателство ще го дам. 

Имахте и претенции за самата организация за провеждането на Вечното дерби? 

-Домакините не бяха организирали терен и стадион за тази среща. Знаем, че това е най-взривоопасният мач. Нямаше червени линии. В последния момент дойдоха да чистят снега, в 11:00 часа нямаше никой на стадиона. Видяхте, че пуснаха червените топки в последния момент, пет минути преди началото на мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА