Last news in Fakti

29 Октомври, 2014 22:54 1 317 0

Реал Мадрид мачка и за Купата на Краля

  • реал мадрид-
  • корнея-
  • купа на краля

Белия балет победи третодивизионния Корнея с 4:1

Реал Мадрид мачка и за Купата на Краля - 1
Снимка: БТА/АР
Реал Мадрид не срещна никакви затруднения с третодивизионния Корнея и спечели с 4:1 в първи мач от турнира за купата на Испания. Срещата се игра на стадиона на Еспаньол "Пауър" с цел да се извлекат възможно най-много приходи от билети. И стадионът наистина бе почти пълен, но макар да е в столицата на Каталуния, публиката бе почти изцяло от фенове на Реал.

Така белите играха по-скоро в атмосфера на домакински мач и бяха бурно аплодирани през почти целия мач, като най-голям фурор с отиграванията предизвика Иско.

Основното лице в мача обаче бе Рафаел Варан, който вкара два гола с глава след центрирания от корнер. Между тях обаче той имаше вина за изравнителния гол на домакините, отбелязан от Оскар Муньос. Превъзходството на Реал обаче бе пълно и след почивката Чичарито и Марсело отбелязаха нови два гола.

Така Реал започна по отличен начин защитата на трофея и направи реванш на "Сантяго Бернабеу" до голяма степен безсмислен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА