Last news in Fakti

31 Октомври, 2014 20:31 614 1

Трансферът на Фернандес в Левски окончателно пропадна

  • гийон фернандес-
  • трансфер-
  • левски

Футболистът не успя да договори финансовите си условия с клуба

Трансферът на Фернандес в Левски окончателно пропадна - 1
Снимка: БТА

Трансферът на Гийон Фернандес в Левски окончателно пропадна, съобщиха холандските медии.

28-годишният нападател вчера премина през медицински  изследвания на стадион „Георги Аспарухов“ но в последния момент не успя да договори финансовите си условия с ръководството на „сините“.

От Левски са предложили на холандеца договор до края на сезона с опция за удължаване. Той обаче не бил доволен от предложената му заплата. Днес двете страни са се срещнали за финални преговори, но Фернандес отказал да отстъпи от финансовите си претенции.  В момента футболистът е свободен агент, като за последно е играл в холандския Цволе, където е отбелязал 12 гол в 27 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атанас

    1 0 Отговор
    Докато не се осъществи "трансфера" на Батков в друг отбор всичко ще пропада в Левски. То отдавна е ясно на повечето хора.