Last news in Fakti

16 Ноември, 2014 22:58 18 539 63

Кобрата след завръщането си: Кличко не заслужава уважение

  • кубрат пулев-
  • кобрата-
  • владимир кличко-
  • бокс-
  • уважение

Пулев раздаде десетки автографи на феновете си, дошли да го посрещнат на Летище София

Кобрата след завръщането си: Кличко не заслужава уважение - 1
Снимка: БТА/ AP

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се завърна в България, след като снощи бе нокаутиран от световния шампион Владимир Кличко в Хамбург. Пулев заяви, че съперникът му не заслужава никакво уважение и скоро ще даде специална пресконференция.

„Искам да благодаря на цяла България, че беше с мен. Благодаря и на хората, които дойдоха от всички краища на света до Хамбург, за да ме гледат и подкрепят. Доказахме, че българите сме единен и топъл народ”, сподели Кубрат Пулев.

„Имам аркада, това не е художествена гимнастика. Продължавам да се развивам, продължавам да се уча. Животът е едно училище, боксът също. Много хора казват „горе главата” – тя по-нагоре няма къде да е”, сподели още Кобрата.

„След мача си спах нормално. Не е лесно да се бориш сам срещу една такава огромна империя и мафия. Смея да твърдя, че по-голямата част от публиката в залата беше българска. Имах чувството, че си играех в България. Това ми помогна”, заяви боксьорът, допълвайки, че едва ли Кличко ще му даде реванш.

„Тепърва ще правим анализи, но има и късмет в бокса. Нямам уважение към Кличко, той не го заслужава. Уважавам всеки един нормален човек, но той не заслужава уважение”, завърши Пулев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Heinrich

    7 2 Отговор
    Ти няма ли да спреш да говориш глупости.Кличко те размаза от бой,а ти пак за империя и мафия говориш.жалък си....
  • 2 Vasik Atanasova

    8 2 Отговор
    КОБРА СТИГА СИ ГО ПЛЮЛ КЛИЧКО
    И НЕ ГОВОРИ ЗА РЕВАНШ
    С ТОЗИ ТИ СТИЛ НА ИГРА ВИНАГИ ЩЕ ТЕ БИЕ
    АЗ МИСЛЕХ КЛИЧКО ЧЕ Е ЖЕНЧО НО ТОЙ МЕ РАЗУБЕДИ
    СТИСКАХ ТИ ПАЛЦИ БЯХ ЗА ТЕБ
    ЗАЛОЖИХ И ПАРИ М..НАТА ИМ

    Коментиран от #5, #14

  • 3 Ехаа

    6 1 Отговор
    То Пулев затова яде боя вчера,защото не уважава противника си и силно го подценява !
    Много слаби изказвания прави Кубрат

    Коментиран от #24

  • 4 ivo

    3 5 Отговор
    ako mafiqta mu e naredila da padne , nachi pada , kakvo umuvate , ne vqrvam muj na 30 godini da ne se e nauhcil da se bie i to boksior ot profesionalniq rihg ,, mnogo stranno , kobrata ne se dvijeshe , ne se zashtitavashe , nima nikoi ne vidq tova i ne atakuvashe , ne igra s edna duma i ne se boksira , a samo chakashe da go nokautiram , nali i drugi machove sme gledali s nego - tova ne beshe Kobrata ..
  • 5 скар фейс

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Vasik Atanasova":

    Говорихме нещо преди, май...

    Коментиран от #7

  • 6 абв

    7 1 Отговор
    ИЛЮМИНАТИТЕ СА ВИНОВНИ , ЧЕ ТЕ БИХА. ТИ ПРОСЛАВИ БЪЛГАРИЯ И ПОКАЗА НА ТИЯ ХОРА КАК СЕ СКАЧА НА ЕДИН КРАК. КЛИЧКО Е ПРОСТО ЕДИН МИШОК С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ВЪЗПИТАН И ГОВОРИ ДВА ЧУЖДИ ЕЗИКА, НЕ ТАНЦУВА ГЮБЕЦИ И НЕ БИЕ СЕРВИТЬОРИ.НЕГОВАТА ЖЕНА Я Е ВИЖДАЛ ГОЛА САМО ТОЙ- ТВОЙТА- ВСИЧКИ. ИСКАМ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ДА РАЗБЕРЕ КОЛКО СМЕ ПРОСТИ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА НИ ПРОСЛАВЯТЕ!
  • 7 Vasik Atanasova

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "скар фейс":

    ТАКА Е ПРАВ СИ ИСКАХ ДА ГО ПОДКРЕПЯ НО КАТО ПОЧНА И КАТО ГО ВИДЯХ КАК ДЪРЖИ РЪЦЕ А И КАТО ГО СВАЛИХА СЧУПИХ МАСАТА ОТ ЯД ВЯРВАЙ МИ НЕ СЪМ СПАЛ ДО 4 СУТРИНТА
    ВЪОБЩЕ НЕ Е НАШИЯ ЗА ТАМ
    И НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ГО БИЕ САМО НА СЪН
    КАКЪВ РЕВАНШ ТОЙ СЕ УПЛАШИ ОЩЕ В ПЪРВИЯ РУНД КОЕТО Е НОРМАЛНО
    ДВА ПЪТИ ГО СВАЛИ ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН С ЛЯВО КОРШЕ
    МНОГО БОЙ ЯДЕ ЗАВАЛИЯТА
    КЛИЧКО ПОКАЗА БОКС ПРОСТО Е БОКСЬОР ТЕХНИЧЕН МИСЛЕЩ А И ДЖЕНТЪЛМЕН
    ЧЕ ТЕ ПОВЕТКИН И ЛЕАПАЙ ИЗКАРАХА ПО 12 РУНДА
    КОБРАТА ТРЯБВАШЕ ДА БИЕ БАЛТИИ И ЯКО НАПРЕД А ТОЙ ИГРА НЕГОВИЯ СТИЛ ОТ ДИСТАНЦИЯ А ТАМ КЛИЧКО Е ПРОСТО АС НА АСОВЕТЕ
    НЕ СТАВА ТАКА А МОЖЕ БИ И ГЕРМАНЦИТЕ ГО ИЗПОЛЗВАТ НАШЕТО МОМЧЕ И ПРАВЯТ ПАРИ ОТ НЕГО
    НИЩО НЕ ПОКАЗА
    ДОСТА ГО СЪЖАЛИХ С ТЕЗИ УДАРИ МОЖЕ И ДА ГО УБИЕ

    Коментиран от #12

  • 8 TSFH

    1 9 Отговор
    Vasik & абв - Не разбрахте ли,че където се намеси политиката обикновенния човек няма шанс.Ето прости сравнения.Кличко е на професионалния ринг от 96-та година,98-ма му е първата загуба ! Едва две години след като се е качил.Кубрат е на професионалния ринг от 2009.Чак сега 2014 - 5 години от както е на ринга записва първа загуба.13 години стаж са все някакво предимство.Нашето момче няма грешка.Човек веднъж ще сгреши и веднага бива оплют и забравен.Вие сте продажници.
  • 9 onq s konq

    5 0 Отговор
    Някакси на практика феновете подкрепяха Кобрата,а той с действия и непремерени прикаэки/особено след мача/ -Кличко:)Никак не е малко че успя да стигне до такъв двубой на такова високо ниво,но мисля че спортната му кариера вече е в эалеэа си.
  • 10 sampirt

    10 4 Отговор
    Кобра, сега батьовото млъкни и спри да се излагаш повече. Добре, не заслужава уаважение, най-малкото защото не играхте при равни условия, но все пак той е шампиона... А ти играеш като в ЦСКА лява, лява пак лява и тук таме дясна. Главата стои не мърдаш, като мишена си, краката не се местят... т.н. Аз честно не знам как те тренират ама не се получи нещо твоята система. Може би от нокдауна в първия рунд се разбърка всичко... знам ли. Обичаме те, подкрепяме те. Бъди и малко спортсмен, признай за загубата и отдай респект на Кличко(макар и не равностоен двубой) загуби мача по най-тежкия начин. Три нокдауна и . .т.н. А , че не ти беше там мястото, както и ти го каза, малко подрани с този мач, но предполагам, че и теб те натискат...Ай със здраве
  • 11 Елена

    6 1 Отговор
    Когато не знаеш какво да кажеш- по-добре мълчи умно КОБРА. Кажи не спечелих, но ще тренирам много и пак ще опитам, защото знам че мога. Не плюй противник и политика, защото губиш уважение. Просто млъкни, иди в залата и тренирай!
  • 12 Хрисофор Карамфилов

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Vasik Atanasova":

    Нали си спомняш какво ти казвах преди„Дано дано,ама на дали„ Прав си ,че трябва нашият да се подкрепя,никоѝ не го отрича,ама се почна „Кличко умира от страх„ „Кличко бяга от Пулев„„Пулев ще го размаже„, а нашият биеше тюфлеците,а Кличко би Поветкин насред Москва,и когато доѝде мача Кличко беше 3 класи над Кубрат,и се получи побоѝ,ако Кличко не мислеше,че зрителите са дали пари за билети,още първият рунд след нок-дауна можеше да приключи мача. Всеки си прави планове докато те пратят на пода,от там нататък всеки играе както може,или както му позволят.До казармата тренирах бокс,един път след един ме засрешнаха получих тежък удар в кратуната ,и после 10 дни се опитвах да се сетя за името на едно гадже.

    Коментиран от #13

  • 13 Shmeker

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Хрисофор Карамфилов":

    Стига бе един рунд трябваше да изкара. Те само се прегръщаха
    Не знам колко удара си размениха реално, ама не са много
  • 14 Shmeker

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Vasik Atanasova":

    Айде стига бе женчо бил. Как може да си ги мислиш тия неща? 8 години на върха няма как да е случайно, а Пулев наистина не показа импровизация и мислене. Нещо като спаринг-партньор се държеше направо.
  • 15 Някой

    5 2 Отговор
    Истината е там някъде,но според мен мача беше нагласен. Поветкин ни е руснак и него мафия не го плаши би се много напористо 12 рунда непрекъснато атакуваше и пробваше шанс за тежък удър,въпреки че Кличко няколко пъти пробва неговата лява песница но без успехи
  • 16 тинката

    5 1 Отговор
    бро,слаби тренери!
    ако искаш да биеш Шампиона,ти тбябва да си като див бик...физически и психически...трябва да живееш в клетка...да ядеш,спиш,тренираш и мислиш като интелигентно ,диво животно...трябва да си бърз като гепард,подвижен-пъргав като маймунка,в същото време стабилен като носорог...,когато удряш:
    1-удряй първи
    2-прави бърз удар,като продалжаваш да натискаш с лакатя и предаваш цялата си мощ от тялото средототочена в удара.
    3- ако продължаваш така да държиш гарда ...ми ти целия си открит за опъркати...
    4- танцувай с краката...движи ги интензивно...движи тялото...ляво -дясто
    5- не боксирай меки чували...боксирай дървета...ябълки ,сливи...като започнат да падат плодовете ,тогава може и да си готов...
    6-забравяш за всякакви комуникации,забавления...абсолютно за всичко...телефони ,мобифони и т.н.
    Живееш само с Кличко-с неговата снимка ,гледай неговите мачове , анализирай и разшифровай детаилно ,всяко едно действие и движение...всеки един мускул...всеки един негов дъх...кога диша и кога издиша...
    6- физика: ако той има 3-мускула на ръката,твоите тряба да са 6
    7- каляване на духа и тялото...не дръж главата горе преди да си вдигнал коланите...винаги имай едно на ум.
    8-НИКОГА не подценявай противника и никого в живота!
    9-спри да хабиш енергия в празно дърдорене!
    10-успех!

    Коментиран от #52, #63

  • 17 КРаси

    5 2 Отговор
    НЕКОЙ ... ДА КАЖЕ.... НА ТОЗИ ЧОВЕК, .. ЧЕ НЕ ЗНАЕ ДА СЕ БОКСИРА.
    Само държи ръцете на високо и баламосва противника, но УВИ, КЛИЧКО не беше като другите му противници
  • 18 Иво

    7 1 Отговор
    Това не ти е филма Роки и "окото на тигъра"
  • 19 mchochone

    6 1 Отговор
    ето за това нищо няма да стане от него....и няма да го харесвам...НЯМА УВАЖЕНИЕТО....
  • 20 Румен

    1 5 Отговор
    Напълно съм съгласен с Иво. Кобрата просто не игра и то се видя. А и физически си личеше, че е доста здрав, за да може да бие Кличко. Според мен преди мача се е видяло, че залозите са в полза на Кубрат и са му казали: сори, трябва да падаш.... как ще се оправдаваш после - твоя работа, това са си много пари, все пак! Истината трябва да се търси в парите, а не в играта! Всички запознати го знаят това!

    Коментиран от #22

  • 21 jjjj

    2 0 Отговор
    Кобра, горе главата. В живота е лесно да печелиш, но най-трудно е до се изправиш след подобна загуба. Вярно е че нямаше равен старт, но точно така се задържа шампион в наши дни. Анализирай си внимателно грешките, ти си знаеш кои. Не е страшно да сгрешиш, лошо е ако продължиш да допускаш едни и същи грешки.
  • 22 КРаси

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Румен":

    Може и така да е, обаче и в други мачове Кубрат прави същата грешка - Баламосва противниците твърде дълго .
  • 23 Guest

    1 0 Отговор
    Снимката е показателна ...
    Грешна тактика и много приказки на журналистите.
  • 24 иво

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ехаа":

    Куче, което лае не хапе!

    Пулев падна още първите секунди на 1я рунд,защото не уважава противника си и силно го подценява!

  • 25 Котаракът Джес

    1 2 Отговор
    Не разбрахте ли, че мачът е предварително уреден и платен??? Всичко е един голям бизнес в който се въртят много пари. Кличко ще вземе 5,7 мил. Евро, нашия може би между 1 и 2, а някой друг - много повече.
    Така е и във футбола, и във Формула 1 и във всеки друг спорт, където има залози.
  • 26 Хари

    2 1 Отговор
    ПРОСТО НИ Е МОМЧЕТО .... ОТ ЧАЛГАТА ЩЕ ДА Е ????
  • 27 селски тарикат

    2 0 Отговор
    Кобра не стига,че мъжката се ос*а на мача,размятаха те като чувал,сега млъкни,че вече ми става жал за тебе.Спукаха ти гъона,всички световни медии написаха,че не си бил за там...това твоето реване и оправдаване си е чиста доза срам за нас.Бъди мъж и признай загубата с достойнство!Вече почна да ми писва от тебе!
  • 28 mikita

    0 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=E49ajiQMiqY#t=175
  • 29 смешке

    2 0 Отговор
    леле,брат,не го казвай това на никой,че най-много да станеш за резил,смешки...имал шанс срещу Кличко,абе вие верно ли сте гледали мача??? От сутринта ме разсмивате ! Ония су го напрай смешен!
  • 30 тошибиян

    2 1 Отговор
    чалгара с гръмнкото име кобра има наглоста да говори след като го наби Кличко...лекето мутра и чалгар е проблемен тип който не трябва бгда се гордее с него, тои е от компанията на люб4о 4ука и маниерите на поведение са подобни..с 1 дума е комплексиран ама този чалгар не може се опише с 1 дума
  • 31 лоло

    0 2 Отговор
    на всички които обиждат кобрата ще им кажа че са пълни неудачници които се радват на хорските провали.кой българин е стигнал до това ниво на каквото е кобрата-никой.когато бие винаги вдига българския флаг за да ви покаже на вас че има патриоти в тази измъчена държава.ако обичахте БЪЛГАРИЯ наполовина колкото Пулев страната ни нямаше да е на това положение.народ който не обича себе си не може да очаква нищо хубаво.
  • 32 пипалот

    0 3 Отговор
    а бе хора отворете си очите не разбрахте ли че всичко беше театър под режисурата на/ кличко мафия /не видяхте ли в очите на нашия тъгата че не може да се справи с това много пари и интереси играят в бокса и за жалост българин не ще допуснат да бие никога
  • 33 раптор

    2 0 Отговор
    А представяте ли си тоя мутро-спортист по някаква космическа случайност да беше спечелил... Леле колко щяхме да му търпим тъпите пози... Младежта щеше да има за пример този! Много се радвам, че не се случи, защото тогава българския народ и ценности щяха да пострадат много!
  • 34 Боклуци

    0 2 Отговор
    Този български манталитет трябва да се унищожи на секундата....Тва никъде другаде го няма, само в България хората плюят сънародниците си(в случая Кубрат) и подкрепят другите, които са далееч ама много далеч от тях. Да сте чули някой украинец да вика за Кубрат вместо за Кличко? Я вижте в ютуб и по медиите как всички подкрепяха и подкрепят Кличко. Осъзнайте се малко, заради Вас нас българите не ни харесват никъде...защото първо трябва ние самите да се харесваме и подкрепяме. Взимайте пример от руснаците, които са горди със своя произход.

    Коментиран от #36, #50

  • 35 тошибиян

    2 0 Отговор
    кофти е само че в тоз попаднаха толкоз много пари и простащината му ще продължава с пълна сила тук в бг и ще тормози доста хора като се прави на бизнесмен и работодател
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 mikita

    0 2 Отговор
    tova beshe choveka koito sled 2 nokdauna ot klichko i nokaut se izpravi da blagodari na cqla balgariq i to ne vsednaj.
  • 39 лоло

    0 0 Отговор
    тошибиян ти си завистливо чедо
  • 40 чичо

    2 0 Отговор
    Едно от най-важните качества на големия спортист е способността да признае поражението си и да уважава противника. Кличко показа как се прави това - интелигентно и с респект. Нашето момче, хвала за смелостта, продължава да реве като ученичка. Видя се, че е с класи назад. Явно ще трябва да преоценява цялата си подготовка или да си седи в немския шампионат и да не се осрамва повече. А ако трябва да сме честни, да-имаше цирк на мача! Кличко можеше да привърши всичко още в първия рунд, но явно е голям професионалист и си заработи милионите с още 4 рунда!
  • 41 Коврата

    3 0 Отговор
    Изобщо никакво уважение не заслужава тази Ковра. Много умело спечелва пред малкия екран, като се прави на велик патриот, а реално с нищо не е допринесъл за народа, дори напротив, стимулира агресията сред младите.
    Дори няма доблестта да си признае, че беше надигран. Абсолютно леке е този, срам ме е, че е българин.
  • 42 Гост

    2 0 Отговор
    Гледах мача. До 15 сек. се чувствах горд, че съм българин. После полека - лека, започна да ме гризе чувството, че нашия човек е доста по-слаб от противника, но се надявах на някакво чудо. Логично в петия рунд дойде и неизбежното. Така е в спорта - единия печели, другия губи. Въпреки всичко бях доволен, че Кобрата имаше куража да се пробва срещу Кличко. После стана грозно. Незнам какъв трябва да си, че да не поздравиш победителя, да те спукат от бой и да твърдиш, че си сам срещу империя и мафия? С тези си действия и изказвания Кобрата ми падна в очите.

    Коментиран от #45

  • 43 Niko

    1 1 Отговор
    Легендата на професионалния бокс и бивш шампион в тежка категория Майк Тайсън определи мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко като „много тъп“.

    Пред Los Angeles Times Тайсън заяви, че според него Пулев все още не е готов за световната титла и че боксът в тежка категория е загубил голяма част от своя блясък.
  • 44 Светослав

    2 0 Отговор
    Пълен паляк . Прави се на мъж и като падне все някой друг му е виновен... типично българска черта! Истината е че дори и след 2-3 години пак няма да е на нивото на Кличко!!! Ся Кличко трябва да приеме реванша и да му надуе каната още в 1-вия рунд а не да го съжалява както всички видяхме!
  • 45 Другият

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "Гост":

    НАЙ-РЕАЛНИЯТ КОМЕНТАР....ТОЧНО ТАКА СЕ ПОЧУВСТВАХ И АЗ, ВСЕ ЕДНО ЧЕ, СЪМ ГО ПИСАЛ АЗ...! БРАВО
  • 46 Nikolay Tsonchev

    1 1 Отговор
    Хора тука стана нещо- прецакаха ни точно по холивудски- истината никога няма да излезе наяве - видях апатия в очите на Кубрат Пулев преди да се качи на ринга-нямаше вид на пределно концентриран и амбициран -по-скоро на разочарован- аз съм бивш спортист и знам какво е преди старта - има неща извън спорта които манипулират същия този спорт.Вижте само гарда му и защитата му -никаква -ЗАЩО да не би сега да се учи -НЕ той демонстрира нещо на някого по този начин -има неща зад кулисите които опорочиха тази битка.Наистина му трябва повече опит на нашия -той беше употребен за нечия изгода.Аз съм горд че Пулев е българин и заставам зад него - загубата я преживях доста трудно все едно бях аз.

    Коментиран от #51, #56

  • 47 Илиян

    2 1 Отговор
    Като БЪЛГАРИН наистина съжълявам за загубата на Пулев,но в действителност се разбра ,че кобрата не е нищо повече от един дискотечен fighter и тъп лихвар.Уважение за Кличко защото за да си шампион трябва да се държиш като такъв и извън ринга!!!!!!!
  • 48 абв фен

    1 2 Отговор
    Подкрепям с 2 ръце това което каза "абв", след неговия коментар просто няма какво да се добави. А относно това че на к.пулев дали са му платили да падне и че мафията била виновна, Ако това е верно то това е още по-голямо унижение за него.
  • 49 абв фен

    1 2 Отговор
    Подкрепям с 2 ръце това което каза "абв", след неговия коментар просто няма какво да се добави. А относно това че на к.пулев дали са му платили да падне и че мафията била виновна, Ако това е верно то това е още по-голямо унижение за него.
  • 50 Другият

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "Боклуци":

    Съгласен съм че, трябва да се самоуважаваме и поддържаме но, и не трябва и всичко, по всяко време и на всяка цена ! Аз също като теб съм горд и зад нашият сънародник и сърцето ми също туптеше, преди, по време та дори и чак след мача.... но, не мога да възприема държанието му и изказванията които не бяха никак спортменски и коректни ! Кото-щото надигра го и това е, видя се че е класа та дори и две надолу поне в тази среща, Кличко просто беше железен от всякъде.... ами поне го признай , отиди и поздрави съперника и ако, не веднага понеже си все още замаян и обзет от спортен адреналин и злоба, то поне отбележи това в последвалите ти интервюта .... а с такова държание едно "...да живее България !" няма как да изтрие излагащата и не правещата никак чест арогантност ! .......... но то на това ниво нищо не се знае може пък и отзивите и държането му да са част от предварителен сценарий, защото като се замисля в крайна сметка Кличко излиза коректен, джентълмен, спортсмен... а нашият некултурен, нагъл и първичен който си го "заслужаваше"....!?!? и това тука малко пооо.. намирисвааа...а.а !!!
    Иначе съм и винаги ще бъда с нашето момче Кубрат....но, когато и нещо не е хубаво трябва да се каже и то точно за това защото го обичаме и се гордеем с нашият сънародник !!!
    Давай Кобра,...напред !!!
  • 51 Другият

    0 1 Отговор

    До коментар #46 от "Nikolay Tsonchev":

    Ето, това имах в предвид като казах че, намирисва някакъв сценарий..... и става дума за толкова пари, много пари... завъртяни зад кулисите под формата на залози и подписи че, тези техни обявени "хонорари" са само едно мазно петно плуващо в морето...!!!
  • 52 лаик

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "тинката":

    истината за успеха,ако го желаем е в това.....другото живот и здраве
  • 53 краси

    1 0 Отговор
    кобра нямаш смелоста да си признаеш че си слаб. бегай в некоя дискотека за охрана.
  • 54 хичо

    2 0 Отговор
    Да се бие за световната титла българин е огромен успех за България.Но Кобрата развали удоволствието да се гордеем с него като българи.И то не защото загуби!Не защото го помля Кличко!
    А защото :
    1.Много приказки преди мача смехотворни - страх го било Кличко,момиче бил и т.н...и т.н.
    2.Не поздрави Кличко с победата,както подобава на един достоен мъж.
    3.При пристигането му в България тотално се н..ра с изказването си че не го уважава...,а отгоре на всичко каза че уважава всеки един на летището където бяха.Значи какво излиза?Всички които мога да бия са достойни за уважение,а тоя който ме смаза,и който е признат в цял свят ,ааа...не струва като човек.
    Ами съжалявам човече,вече не се гордея с теб!Съжалявам че Кличко не е българин.Заслужи си победата,държа се достойно и му желая здраве още по-големи успехи!
  • 55 илиян

    0 1 Отговор
    за пореден път се убеждавам колко прости хора виреят в българия абе вие очи и уши нямателе бе да чуете да видити как стоят нещата и тогава даси изказвате мнения невидяхтели че кобрата несе държи като равен противник в мача невили иде на акъла че има нещо нередно в това му поведение е как даго видити като имате грам мозък и освен носоветеси друго невиждате и азц съм взел дасе къхаря заради вас непишете коментари след като неотбирате от тая работа невидяхтели в поведението на кобрата че тоя явно негласно бойкотира мача вижте другите му мачове и сравнете в кой от тях се държи по тоя начин чеме ядосахте....

    Коментиран от #61

  • 56 Dex

    1 0 Отговор

    До коментар #46 от "Nikolay Tsonchev":

    Само не разбрах кои сте тия "ВИЕ", които са били прецакаНИ по Холивудски ?!
  • 57 пепелянката

    3 0 Отговор
    този кобрю,трябва да се радва че излезна на ход от ринга,а не с краката напред,той завалията не знаеше кьде се намира трьгнал безсмисленна реч да изнася след мача,тьп е точно толкова колкото изглежда
  • 58 баубау

    1 3 Отговор
    Страхотни сме българите........... еееееее вижте как го удря с лакат за един от нокалтите........ и тогава пишете БЕ!!!!!
  • 59 пуздрев

    2 0 Отговор
    разнася го като прасе блажен встник.на крив к.. и вуната му пречи беше велик във изказванията после олеле много зле работата.много думи на пазара са казали хората.
  • 60 КЛИЧКО

    1 1 Отговор
    ТОЗИ ПУЛЕВ БИЛ МНОГО НАДМЕНЕН ТЪП БЕЗ КАПКА УВАЖЕНИЕ КЪМ ПРОТИВНИКА. БРАВО НА КЛИЧКО ЕВАЛА, ТРЯБВАШЕ ОЩЕ ПЪРВИЯ РУНД ДА ГО ИЗХВЪРЛИ ОТ РИНГА. ТОЗИ БГ ГЕРОЙ Е СВЪРШЕНО С НЕГО КАТО БОКСОВ АМАТЬОР НИКОИ НЯМА ДА ДАДЕ И ЦЕНТ ЗА ТОЗИ СМЕШНИК СЛЕД СЕРИЯ ОТ ОБИДИ КОЕ БИЛО МАФИЯ. ЩЕ СТАВА САМО ЗА ФОЛК ПЕВЕЦ.
  • 61 Илиян

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "илиян":

    Като ти гледам граматиката ще те помоля да не обиждаш на "прости"
  • 62 майк

    1 1 Отговор
    о боже кобра 4уваш ли се кво говориш-топъл народ феновете ти се държаха като най големите простаци в Европа те си мислеха 4е са на футболен ма4 - Левски ЦСКА ,за пореден път доказахме 4е нямя по проста нация от нас ,сигурно и половинатаот феновете ти не разбират от бокс , да бяхя показали малко увъжение към по класния боксьор от теб ,но какво да се прави ние можем само да се бием по стадионите и да псуваме противниците
  • 63 Дошo

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "тинката":

    То хубаво го съветваш ама това трябваше да го направи за този мач.Вече мач с Кличко няма да види.От тук нататък има само един път за Коврата - надолу.Тепърва ще го бият и то ще го бият по-лошо от Кличко