Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 16:41 841 2

Стойчо Младенов: Не сме хора, които ще клекнат на Лудогорец

  • стойчо младенов-
  • цска-
  • лудогорец

Според него армейците не са създавали напрежение преди мача

Стойчо Младенов: Не сме хора, които ще клекнат на Лудогорец - 1
Снимка: БТА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отрече от ръководството на клуба да са се опитвали да създават напрежение преди мача срещу Лудогорец.

Срещата между двата отбора завърши при резултат от 1:1, но бе съпътствана от редица скандали и нападки между двете страни.  Пред TV7 Младенов заяви, че хората от неговия отбор не са се опитвали да създават напрежение около срещата и че футболистите на Лудогорец са се опитвали да рушат играта по време на мача.

"Не сме създавали напрежение. Нищо лошо не сме направили, не сме предизвикали никой. Това е игра на думи, всеки който разбира от тези неща, ги намира за нормални. В края на краищата не ние сме хората, които ще клекнат на Лудогорец, ще се предадат предварително, които ще им направят шпалир, за да преминат те през "Българска армия". Проведохме един мач в рамките на нормалното, бяхме мотивирани, трибуните бяха пълни, както за дерби и то се получи в известни моменти. Отборът, който рушеше играта и който не позволи да се играе, беше Лудогорец.“
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ххххх

    1 0 Отговор
    Стойчо,
    всички вече те знаят/плачеш като вдовица за Х..
  • 2 Валентин Петров

    0 0 Отговор
    клякай и се хващай за палците бе, па дано някои те оправи та да млъкнеш за винаги...............