Last news in Fakti

24 Ноември, 2014 20:18 2 990 4

Йордан Лечков: Любо Пенев е сребролюбец

  • йордан лечков-
  • бфс-
  • любослав пенев-
  • скандал-
  • сребролюбец

Грешката ни беше, че назначихме Любо Пенев, заяви Лечков

Йордан Лечков: Любо Пенев е сребролюбец - 1
Снимка: БТА

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков отговори на нападките на бившия национален селекционер Любослав Пенев, който вчера взриви футболната общественост.

В предаването „120 минути” по Би Ти Ви Пенев отправи остра критика към членовете на изпълкома, обвинявайки ги, че са двулични и лицемерни.

„Йордан Лечков е един от известни лицемери в БФС. Той чете по различен начин значението на думите. Той използва „етика” и „морал”. Той ли ще ми говори за етика и морал? Колко дела има тоя човек? Аз не знам как изобщо е на свобода. Той беше на път да затрие града и отбора си”, заяви Пенев по адрес на Лечков.

Бившият ни селекционер го обвини също, че заради него Димитър Бербатов не се е върнал в националния отбор.

„Продължавам да уважавам като фигура Любо Пенев, но тази постъпка е на един неуравновесен човек. Мисля, че той е един сребролюбец, който се бори за пари.  Кой каквото и да говори – става въпрос за пари. Не съм лицемер и двуличник”, заяви Йордан Лечков пред ТВ7.

„Все още съм на свобода. Неприятно е да се чуват такива неща. Дълбоко съм разочарован и не съм очаквал. Грешката явно не е ,че го уволняваме, а че сме го назначили”, сподели още един от героите на България от САЩ’94.

„Националният отбор е селектиран от него. Ръководството, и в мое лице, сме му осигурили всички предпоставки да се чувства добре. Всички очакваме резултати. Най-големият резултат за мое съжаление беше преди няколко дни – 1000 човека на стадиона срещу Малта”, каза още Лечков.

„Христо Стоичков също си тръгна, но никога не е плюл. Когато нямаш резултати, не ставай дребен човек. След мача с Италия ние имаме ли добър мач, добра игра, публика на стадиона?”, попита Лечков.

Лечков разкри и подробности с кои треньори преговаря Борислав Михайлов за нов селекционер на България: „Ще изпреваря събитията и ще ви разкрия, че президентът преговаря с двама треньори в момента - Ивайло Петев и Стойчо Стоев. Ако не се разбере с един от тях, ще се търсят други варианти”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Spewn1

    0 0 Отговор
    Вие петимата затрихте българския футбол.
  • 2 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    po princip e prav no ne che toi ne e sashtia
  • 3 Сиракофф

    0 0 Отговор
    А това ,че си бил добър футболист не означава ,че си добър мениджър!Мафия!
  • 4 ЛУД ФЕН

    0 0 Отговор
    Грешката е,че ти се занимаваш с футбол, не че Любо е назначен за национален селекционер!