Last news in Fakti

1 Декември, 2014 13:43 1 015 0

Йордан Лечков за скандала: Стана една голяма клюкарница

  • йордан лечков-
  • скандал-
  • любослав пенев-
  • клюкарница

Новият ни треньор най-вероятно ще е българин, заяви Лечков

Йордан Лечков за скандала: Стана една голяма клюкарница - 1
Снимка: БТА

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков определи като една голяма „клюкарница“ разразилият се в последните дни скандал, в който една от главните роли имаше бившият треньор на националите ни Любослав Пенев.

Селекционерът нападна остро членовете на Изпълкома, сред които и Йордан Лечков, обвинявайки ги в двуличие.

„Къде е Любослав Пенев? Не знам защо мен питате за този скандал и какво повече има да се коментира по въпроса. Има решение на изпълкома на БФС, аз едва ли не станах виновен за всичко в държавата. Има решение, не виждам да има скандал някъде. Прекратихме договорните отношения с Любо Пенев, оттам нататък стана една голяма клюкарница“, коментира пред Факти.бг Йордан Лечков.

„За преговорите за нов треньор е упълномощен президентът на БФС. Към днешна дата нямам никаква информация, но най-вероятно ще е българин“, коментира един от героите в САЩ'94 опциите за нов селекционер на България.

Президентът на БФС Борислав Михайлов обеща наскоро, че до края на годината ще обяви името на новия треньор на България. Под ръководството на Любо Пенев „лъвовете“ ни записаха серия от разочароващи резултати и на практика изгубиха шансове за класиране на Евро 2016.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА