Last news in Fakti

20 Декември, 2014 11:45 1 118 1

ЦСКА продава Кукоч за 2 милиона евро

  • тончи кукоч-
  • цска-
  • динамо киев

Наскоро Кукоч намекна, че си тръгва от ЦСКА

ЦСКА продава Кукоч за 2 милиона евро - 1
Снимка: БТА

Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч е пред преминаване в Динамо (Киев), съобщи Germanijak.hr, позовавайки се на информации в украинската преса.

Според изданието украинците ще платят 2 милиона евро за Кукоч. Така ще се продължи хърватската следа в Динамо, пише сайтът, като припомня, че в отбора са играли още няколко футболисти, сред които и Нико Кранчар.

Ако сделката се осъществи, то лидерът в първенството може и да не продава друга от звездите си.

Динамо (Киев) е лидер в украинското първенство с преднина от 5 точки пред втория Шахтьор (Донецк). Освен това възпитаниците на Сергей Ребров се представят изключително успешно в Лига Европа, записвайки пет победи от шест мача в груповата фаза.

Съперник на Динамо на 1/16-финалите в надпреварата е френският Гингам.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    nada li za takiva pari