Last news in Fakti

21 Декември, 2014 19:00 800 0

Марсилия удари Лил и пак е на върха

  • олимпик марсилия-
  • псж-
  • лил

Нолан Ру си отбеляза автогол

Марсилия удари Лил и пак е на върха - 1
Снимка: БТА/АП

Тимът на Олимпик Марсилия се наложи с 2:1 над Лил в мач от 19-ия кръг на Лига 1.

Резултатът бе открит за домакините в 32-ата минута, когато Нолан Ру си отбеляза автогол. Нападателят засече топката в собствената си врата при едно изпълнение на корнер.

В 61-ата обаче Лил изравни. При една грешка в средата на терена на Марсилия гостите организираха контраатака и Джибирл Сидибе намери на удобна позиция Идриса Гай, който стреля, топката се отклони в бранител и влезе в мрежата.

Осем минути по-късно обаче марсилци успяха да си върнат преднината, след като Миши Батшуай получи топката след центриране на Флориан Товен, освободи се от двама защитници и разстреля Винсент Ениеама, за да донесе успеха на Марсилия.

По този начин  Марсилия вече има 41 точки в класирането и излезе пред втория ПСЖ, които са с 38, след като вчера не успяха да победят като домакини Монтпелие.

Лил от своя страна остава с 21 т. на 13-а позиция. "Кучетата" обаче са с мач по-малко, тъй като имат да изиграят един двубой с Евиан, който бе отложен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА