Last news in Fakti

22 Декември, 2014 11:52 758 1

Стойчо Стоев поема Левски

  • стойчо стоев-
  • треньор-
  • левски

Очаква се новият треньор на сините да бъде представен официално днес от 15:00

Стойчо Стоев поема Левски - 1
Снимка: БТА

Стойчо Стоев вече почти сигурно може да бъде считан за новия треньор на Левски.

По-рано днес специалистът пристигна на стадион „Георги Аспарухов“ за финални преговори със спортния директор на клуба на Георги Иванов.  От клуба вече обявиха официална пресконференция от 15:00 ч. днес, където Стоев ще бъде представен като новият наставник на тима. До неговото назначение се стига, след като Димитър Димитров Херо се отметна от споразумението си с Гонзо и отказа да поеме треньорския пост в отбора след Нова година. По-късно днес се очаква да бъде обявено и кои ще са хората, които ще влязат в треньорския му щаб.

През кариерата си Стойчо Стоев е водил отборите на Миньор Перник и Монтана, но своя пик като треньор достигна с отбора на Лудогорец. С тима от Разград през сезон 2013-2014 Стоев спечели титлата и купата на България. В същото време успя да достигне до 1/8-финалите на турнира Лига Европа, побеждавайки отбори като Партизан Белград, Динамо Загреб, ПСВ Айндховен и Лацио. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Autohouse Randm

    0 0 Отговор
    ekstra