Last news in Fakti

25 Януари, 2015 14:35 893 0

Ваня Стамболова стартира сезона с победа във Виена

  • ваня стамболова-
  • бягане-
  • виена

Българката спечели бягането на 800 метра

Ваня Стамболова стартира сезона с победа във Виена - 1
Снимка: БТА

Българската атлетка Ваня Стамболова откри новия сезон с победа в състезанието на 800 метра в турнира в зала, който се провежда в австрийската столица Виена.

В първото си бягане за сезона българката постигна време от 2.05.85 минути. Второто място остана за Матея  Покривац от Словения с време от  2.14.53 минути. Трета се нареди отново българка в лицето на Мария Петкова Ваклина, която постигна 2.15.74 минути.

В спринта на 60 метра Надежда Варчева остана 8-ма с време от 7.86 секунди. Победата отиде в представителката на Беларус Алина Телай с време от 7:43 секунди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА