Last news in Fakti

31 Януари, 2015 22:28 1 248 0

Атлетико Мадрид спечели калната борба с Ейбар

  • атлетико мадрид-
  • ейбар-
  • испания

Дюшекчиите взеха победата с 3:1

Атлетико Мадрид спечели калната борба с Ейбар - 1
Снимка: БТА/AP

Отборът на Атлетико Мадрид спечели гостуването си срещу Ейбар с 3:1 в мач от 21-ия кръг на Ла Лига.

Мачът се игра на изключително кален и лош терен, но това не попречи на испанските шампиони да заформят голова фиеста още в началото на срещата. В 7-та минута Гарсия изведе Гризман, който с плонж отбеляза за 0:1. В 23-та минута отново Гризман центрира по крилото, намирайки непокрития Манджукич, който отбеляза за 0:2. В 25-та минута пак Манджукич се освободи  от защитата и отбеляза за 0:3. В 42-та минута домакините имаха шанс да върнат един гол, но Пиовокари  изпусна от чиста позиция.

Второто полувреме премина равностойно.  В 74-та минута Нигас отбеляза гол за домакините, но той  не бе зачетен заради засада. В 75-та вратарят  Ирурета трябваше да спасява удар с глава на Манджукич. Все пак футболистите на Ейбар стигнаха до почетен гол в 90-та минута, когато Пиовокари отбеляза от близо за крайното 1:3.

След този резултат  Атлетико временно се изравни с Барселона на второто място на испанския шампионат с актив от 47 точки. Ейбар са на 8-о място с 22 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА