Last news in Fakti

3 Март, 2015 17:39 940 0

В Манчестър Сити се готвят да привлекат Анчелоти

  • манчестър сити-
  • карло анчелоти-
  • реал мадрид

Италианецът може да стане мениджър на гражданите през лятото

В Манчестър Сити се готвят да привлекат Анчелоти - 1
Снимка: БТА/AP

Ръководството на Манчестър Сити сериозно обмисля да привлече Карло Анчелоти на треньорския пост на клуба през лятото на тази година, съобщи “The Telegraph”.

Към момента бъдещето на Мануел Пелегрини като мениджър на клуба въобще не е сигурно. През миналата година той изведе „гражданите“ до титлата в Англия, но през този сезон има реална опасност клубът да не спечели трофей. Сити отпадна от надпреварите и за двете купи в Англия, а в шампионата изостава на 5 точки зад лидерите от Челси. В същото време отборът загуби и домакинството си срещу Барселона с 2:1  в първи 1/8-финален мач от Шампионската лига. Така, че има голяма вероятност Пелегрини да бъде освободен от треньорския пост на отбора в края на сезона.

В същото време столът на Анчелоти в Реал Мадрид също се клати. През миналата година той спечели Шампионската лига с „белия балет“. През тази обаче отборът записва колебливи игри и ако не спечели голяма титла, италианецът може и да бъде освободен от поста си. В Сити вече са готови да му предложат договор, надявайки се, че той ще може да им донесе дългоочакваните успехи в Европа. Други потенциални кандидати за поста са Пеп Гуардиола и Патрик Виейра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА