Last news in Fakti

30 Март, 2015 19:28 862 0

Льов: Германия ще е най-силна в последните мачове

  • германия-
  • национален отбор по футбол-
  • йоаким льов-
  • австралия-
  • грузия

Селекционерът на бундестима заяви, че отборът ще е в топ-форма в края на квалификациите

Льов: Германия ще е най-силна в последните мачове - 1
Снимка: БТА/ АР

Треньорът на германския национален отбор по футбол Йоаким Льов изрази увереността си, че отборът ще играе все по-добре и по-добре до края на квалификационния цикъл. Той сподели, че в момента тимът е в период на експериментална игра и най-добрите мачове на световните шампиони ще бъдат срещу Полша, Шотландия и Ирландия.

Льов, който наскоро удължи договора си с Германия до 2018 година, заяви, че иска да изпробва различни схеми и тактики, докато не направи отбора възможно най-боеспособен и да го адаптира по най-добрия възможен начин за различните типове съперници. 

До момента германският специалист опита наколко варианта, сред които пробва да играе с трима защитници или с крайни защитници, които често да се ориентират към атаки. Наред с това Льоб се стреми да направи перфектната сплав между младите кадри в тима и опитните футболисти. 

"През лятото ще имаме добър шанс за подготовка в приятелски мач срещу САЩ, където ще мога да изпробвам още нови варианти." - сподели още Льов пред BBC. 

В сряда германия направи равенство 2:2 срещи азиатските шампиони Австралия, а ден по-късно излезе и с лекота премина през Грузия с 2:0 в европейската си квалификация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА