Last news in Fakti

2 Април, 2015 10:26 980 0

ФИФА погна ЦСКА заради трансферен гаф

  • цска-
  • иван боладо-
  • фифа-
  • дълг
ФИФА погна ЦСКА заради трансферен гаф - 1
Снимка: www.cska.bg

Проблемите пред ЦСКА нямат край. Днес стана ясно, че ФИФА директно ще удари „армейците“ с отнемане между 3 и 6 точки в родното първенство, ако отборът от Борисовата градина не изплати дълговете си за един от многото чуждестранни „таланти“ – Иван Боладо, предаде „Труд“.

„Червените“ трябва да изплатят около 100,000 евро на Хоакин Барсена Уриарте, агента на акостиралия през 2012 на „Армията“ за особено кратко време Боладо. На 25 март е последното предупреждение на ФИФА, като наказанието няма да мине през БФС, а директно ще влезе в сила на 8 април.

Единствената малка утеха за ЦСКА е, че лицензът на „армейците“ не зависи от този дълг и няма да бъде отнет, ако останалата документация е изрядна, но евентуалното изпускане на срока след по-малко от седмица може да усложни ситуацията им в „А“ група и преследването на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА