Last news in Fakti

14 Април, 2015 14:44 1 089 0

Стърлинг пак събра погледите, надиша се с „райски“ газ (Видео)

  • стърлинг-
  • райски-
  • газ-
  • скандал-
  • ливърпул-
  • роджърс-
  • футболист

Халфът на Ливърпул е направил изцепката ден преди мача с Нюкасъл

Стърлинг пак събра погледите, надиша се с „райски“ газ (Видео) - 1
Снимка: Youtube

Офанзивният полузащитник на Ливърпул Рахим Стърлинг отново привлече вниманието на футболния свят, но този път не с действията си на терена, а с това, че бе заснет да диша „райски газ“, след което изпада в безсъзнание. Скандалната проява на футболиста е станала само ден преди важния сблъсък на „мърсисайдци“ с Нюкасъл от Английската висша лига.

Шокиращите кадри от изцепката на играча на „червените“ бяха първоначално разпространени от британския таблоид „The Sun”, а действията са се развили в дома на 21-годишната спортна звезда. Старши-треньорът на Ливърпул Брендън Роджърс определено не одобри постъпката на Стърлинг и го упрекна, че е постъпил непрофесионално.

„За мен лично нямаш право да правиш такива неща, когато си професионален спортист от топ ниво. Това е. Ще говоря с него, за да чуя и неговото мнение. Всички млади хора правят грешки, важното е да се учат от тях.“ - заключи мениджърът на „мърсисайдци“ пред Sky Sports.

Ето и видео от скандалната изцепка на Рахим Стърлинг:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА