Last news in Fakti

22 Април, 2015 19:35 827 0

Тони Силва: Прощавам на феновете

  • цска-
  • тони силва-
  • фенове-
  • прошка-
  • расизъм

Случилото се между мен и някои привърженици не беше расизъм, заяви португалецът

Тони Силва: Прощавам на феновете - 1
Снимка: CSKA.bg

Полузащитникът на ЦСКА Тони Силва заяви, че случилото се в понеделник на „Българска армия“ не е расизъм.

Преди два дни „армейците“ загубиха у дома от Локомотив (София) и за пореден път разочароваха феновете си. След двубоя привърженици на „червените“ нападнаха словесно португалеца, наричайки го „маймуна“.

Днес играчът сподели, че прощава на феновете и разбира реакцията им, породена от слабото представяне на ЦСКА през 2015 година.

„Аз обичам ЦСКА и познавам феновете на клуба. Това, което се случи след мача с Локомотив София, не беше приятно. Но въпреки всичко мога да разбера емоцията на нашите фенове. И аз съм разочарован и не съм щастлив от загубата, но това е футболът“, каза Тони Силва чрез открито писмо, публикувано на официалния сайт на ЦСКА.

„Случилото се между мен и някои привърженици не беше расизъм и няма сериозни аргументи да се нарича по този начин. Ще простя на тези фенове, които ми крещяха и обиждаха. А в заключение ще кажа - всички имаме правото да обичаме ЦСКА и да направим всичко възможно да дадем на феновете победи, а на клуба - бъдеще“, допълни португалецът. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА