Last news in Fakti

20 Април, 2015 22:52 3 796 1

Напрежение в ЦСКА: Фенове събличат футболисти, наричат Тони Силва „маймуна”

  • цска-
  • фенове-
  • ултраси-
  • тони силва-
  • маймуна-
  • напрежение

Положението в момента е трагично, заяви след мача Александър Тодоров

Напрежение в ЦСКА: Фенове събличат футболисти, наричат Тони Силва „маймуна” - 1
Снимка: БТА

След поредния слаб мач на ЦСКА, феновете на тима поискаха обяснение от футболистите. „Армейците” загубиха у дома от Локомотив София с 0:1 и в седми пореден мач не успяха да се разпишат във вратата на съперника си.

Вбесени от това, ултраси на „червените” привикаха играчите след срещата и им съблякоха фланелките.

Феновете поискаха от играчите да свалят фланелките си, защото не ги заслужават с поредното си слабо представяне.

Футболистът на ЦСКА Тони Силва пък бе наречен „маймуна” от привърженици на ЦСКА след двубоя на „Българска армия”.

„Не могат да ме наричат маймуна и негър! Какво съм направил? Не е моя вината. Аз уважавам феновете, но те мен не”, заяви вбесен Тони Силва.

„Заплатите на футболистите са платени. Няма други причини, освен спортно-техническите. Трябва да направят поне една победа, за да придобият самочувствие. В момента положението е трагично”, заяви изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров след мача.

Един от акционерите в клуба Ивайло Манджуков пък заяви, че предстоят промени в ЦСКА: „Ще излезем от това положение с много работа и генерална промяна във визията и стратегията на развитие, ще разберете каква. Добрите новини тепърва предстоят”. 

„Трудно е, ще си поговорим с момчетата, ще се опитаме да върнем увереността в тях. Липсва ни агресия, липсва ни нюх към гола. Дано феновете да ни изтраят", заяви треньорът на ЦСКА Галин Иванов.

ЦСКА вече седем поредни срещи няма спечелен мач и вкаран гол, а черната им серия през този полусезон започна именно срещу днешния съперник, но на стадиона в квартал „Надежда". 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пфу

    0 0 Отговор
    няма толкова прост народ, като нарко-феновете в агитките на футболните клубове. Къде другаде, ако не там да си избиват комплексите, една малка каста от неработещи гангстерчета. Време е да не бъдат допускани по стадионите.