Last news in Fakti

25 Април, 2015 12:30 746 0

БГ треньорите защитиха Стойчо Младенов

  • стойчо младенов-
  • асоциация-
  • треньори-
  • цск-
  • афтб

Сключването на един договор не е едностранен акт, заявиха от АФТБ

БГ треньорите защитиха Стойчо Младенов - 1
Снимка: БТА

Асоциацията на футболните треньори в България (АФТБ) защити бившия треньор на ЦСКА Стойчо Младенов, който си тръгна от „Българска армия” през месец март.

Преди дни в медийното пространство беше разпространен договорът на наставника с „червените” и сумите, които е взимал като възнаграждение. Младенов, който е член на асоциацията, беше защитен от колегите си. Вижте официалната позиция на АФТБ:

По повод  многобройните публикации в медиите свързани с договорните отношения между доскорошният старши треньор на ЦСКА и член на АФТБ Стойчо Младенов и ръководството на армейците,  декларираме следната позиция:

1. Трудно е да се открие сериозен клуб в Европа, а може би целия свят, който да разкрива подробности  и детайли относно договорните отношения със своите треньори.

2. Публикуваните подробности са силно преувеличени и на моменти имат спекулативен характер.

3. АФТБ подчертава за широката публика, че сключването на един договор не е едностранен акт. Той се подписва от две страни.

4. Идеята да се преписва организационния и финансов хаос  в ЦСКА на треньорското ръководство е най-малкото лицемерно.

5. АФТБ  призовава клубовете и техните ръководители да спазват етичните принципи и да се отнасят с повече уважение към  настоящите и бивши треньори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА