Last news in Fakti

27 Април, 2015 22:58 846 0

Бенитес може и да остане в Наполи

  • бенитес-
  • наполи-
  • договор-
  • де лаурентис

Испанецът бил впечатлен от плановете на собственика

Бенитес може и да остане в Наполи - 1
Снимка: БТА/АР
Треньорът на Наполи Рафаел Бенитес в крайна сметка може и да остане в клуба. Както е известно, договорът на испанеца с южняците изтича след края на сезона. Досега се считаше, че Бенитес ще напусне отбора, като дори се говореше, че Синиша Михайлович от Сампдория е сигурният негов наследник. В крайна сметка обаче тези информации може да се окажат доста прибързани.

Рафа се е срещнал с президента на неаполитанците Аурелио де Лаурентис, като двамата са обсъждали подписването на нов договор. Бенитес останал впечатлен от плановете на собственика за бъдещето и сериозно се замислял върху това да обвърже съдбата си с Наполи.

Единственото нещо, от което треньорът не бил доволен, бил тренировъчният комплекс на отбора, който не бил на нужното ниво.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА