Last news in Fakti

3 Май, 2015 22:00 632 0

Литекс и Локомотив (Сф) си поделиха по точка в Ловеч

  • литекс-
  • локомотив-
  • софия-
  • лудогорец-
  • а група

Равенството на практика подари титлата на Лудогорец

Литекс и Локомотив (Сф) си поделиха по точка в Ловеч - 1
Снимка: pfclitex.com

Отборите на Литекс и Локомотив (София) направиха скучновато равенство и завършиха при резултат 0:0 в мач от 6-тия кръг на плейофната фаза в първата шестица на "А" група. Двата отбора показаха напълно равностойна игра и заслужено си поделиха по точка на стадиона в Ловеч.

Може би тимът на гостите от София би трябвало да съжалява малко повече за изпуснатата победа, тъй като на няколко пъти не успя да отбележи от добри възможности за гол, открили се пред "железничарите". Първото полувреме вратарят на Литекс Винисиус Баривиера се намеси ключово, а в 58-та минута Том не успя да отбележи за гостите, след изчистане от голлинията на Васил Божиков. 

Равенството запази класирането на върха, което определено е от полза на Лудогорец, които водят със седем точки аванс пред Локомотив, които имат 51 точки. Литекс остават на трета позиция с 48 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА