Last news in Fakti

29 Май, 2015 13:10 858 0

Сеп Блатер заподозря конспирация

  • сеп блатер-
  • конспирация-
  • фифа-
  • съвпадение-
  • корупция

Блатер се бори за пети пореден мандат начело на ФИФА

Сеп Блатер заподозря конспирация - 1
Снимка: БТА/ AP

Президентът на световната футболна централа Сеп Блатер постави под въпрос решението за арестите два дни преди президентските избори.

Швейцарецът намекна, че това може да не е случайно. В сряда в Цюрих бяха арестувани високопоставени служители на ФИФА в обвинение за корупция.

Днес ще бъде избран президентът на централата. Блатер се бори за пети пореден мандат, като единственият му конкурент е йорданският принц Али бин Ал Хюсеин.

„Не е добре, че всичко това се случи два дни преди изборите. Няма да използвам думата „съвпадение“, но поставям малък въпросителен знак“, заяви Блатер, цитиран от Goal.com.

Днес всяка една от 209-те футболни федерации, членуващи във ФИФА, ще дадат своя глас в избора на президент на централата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА