Last news in Fakti

2 Юли, 2015 11:58 1 141 0

Аниете отново може да облече екипа на Левски

  • левски-
  • аниете-
  • гонзо-
  • договор-
  • собственост

Испанецът може да преосмисли решението си да напусне Левски

Аниете отново може да облече екипа на Левски - 1
Снимка: БТА
Любимецът на феновете на Левски и най-добър играч на тима за миналия сезон - Антонио Аниете, може да се завърне на Герена. Испанецът, който стана голмайстор на „А” група, отряза „сините” за нов договор в началото на подготовката и в момента е свободен агент.
 
29-годишният нападател е проучил възможността все пак да продължи кариерата си на „Георги Аспарухов”. Аниете разбрал за смяната на собствеността на Левски, както и за подобряващото се финансово състояние. Испанецът неведнъж е признавал, че иска да продължи да играе за „сините”, но ако положението в клуба се стабилизира. 
 
Спортно-техническият директор Георги Иванов-Гонзо каза, преди няколко дни, че Аниете сам си е затворил вратата за връщане в Левски. През последните няколко трансферни прозореца обаче той често използваше такива думи за други футболисти, които в крайна сметка се озоваваха в Левски. Селекцията също не върви по план и сглобяването на състава става бавно. Това също може да изиграе роля при решението на ръководството относно Аниете. Развитие по евентуалното завръщане на любимеца на феновете се очаква да има през следващата седмица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА