Last news in Fakti

2 Юли, 2015 20:52 834 0

Берое стартира с победа в Лига Европа, Литекс направи равен в Латвия

  • берое-
  • литекс-
  • лига европа

Реваншите на българска земя са след седмица

Берое стартира с победа в Лига Европа, Литекс направи равен в Латвия - 1
Снимка: БТА

Берое започна участието си в тазгодишното издание на Лига Европа с победа. Старозагорци, които финишираха на второ място в българското първенство, победиха с 2:0 като гост литовския Атлантас.

Двубоят бе от първия квалификационен кръг на турнира. Головете за Берое вкараха Спас Делев в 60-ата и Георги Пенков в 84-ата минути.

Другият български отбор – Литекс, завърши наравно 1:1 с Елгава в Латвия. „Оранжевите” поведоха чрез Васил Божиков в 50-ата минута, но домакините изравниха в 83-ата. Олегс Маласенокс се възползва от груба грешка в отбраната на българите и запази интригата за втория мач.

Реваншите на българска земя са след седмица. Черно море, който спечели Купата на България, ще започне участието си във втория по сила клубен турнир в Европа от втория квалификационен кръг. Съперник на „моряците” ще е Динамо (Минск).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА