Last news in Fakti

5 Юли, 2015 18:08 709 0

Ожие грабна трофея в Полша

  • ожие-
  • рали полша-
  • трофея

На второ място остана Микелсен

Ожие грабна трофея в Полша - 1
Снимка: WRC

Себастиен Ожие бе във вихъра си и си заслужи победата в рали Полша.

Пилотът на Фолксваген измина 19 скоростни отсечки за 2:50:11.5 часа и отново се поздрави с победа в състезанието, което беше спечелено от него и през миналия сезон. Това е общо 28-и успех в кариерата на Ожие и пети за французина през сезона.

На второ място остана норвежецът Андреас Микелсен, също с Фолксваген. Неговото време е с 0.11 секунди по-слабо от това на победителя. Трети се нареди Од Таенак от Естония с Форд.

Той изостана с 0.23 секунди след шампиона. В генералното класиране за световния шампионат след седем кръга води 31-годишният Себастиен Ожие с актив от 161 точки. На второ място до момента е Андреас Микелсен с 83 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА