Last news in Fakti

27 Юли, 2015 21:58 1 095 0

В Mercedes притеснени от стартовете си

  • mercedes-
  • формула 1-
  • хамилтън-
  • росберг-
  • старт

Хамилтън и Росберг бяха изпреварени в последните две състезания още при тръгването

В Mercedes притеснени от стартовете си - 1
Снимка: БТА/АР
В Mercedes са доста притеснени за стартовете на пилотите си напоследък, обяви шефът на тима Тото Волф. Въпреки че бяха на първа редица на  „Силвърстоун” и на „Хунгароринг”, Люис Хамилтън и Нико Росберг бяха изпреварени първо от двата Willams-a, а след това и от автомобилите на Ferrari. В Англия те все пак успяха да стигнат до победата, но вчера нещата тотално се объркаха и след серия инциденти двамата завършиха 6-и и 8-и. 

„Предишният път бяхме изпреварени от пилотите на Willams, а сега и от тези на Ferrari. Точно това ни донесе проблемите в първата обиколка, когато се стигна и до инцидента с Люис” заяви Волф. 

„Трябва да променим нещата. Не е приемливо да се получават подобни неща и трябва да анализираме внимателно защо се получи така. Има няколко причини, а не само една. На тренировките всичко се получаваше, а след това изведнъж се проваляхме и втори път бяхме изпреварени и не успяхме да се възстановим” добави босът на Mercedes.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА