Last news in Fakti

28 Юли, 2015 19:59 690 0

Иниеста: Чувствам се добре при Луис Енрике

  • иниеста-
  • барселона-
  • стил-
  • луис енрике-
  • капитан

Искам да запиша още по-силен сезон, разкри испанецът

Иниеста: Чувствам се добре при Луис Енрике - 1
Снимка: БТА/АР
Капитанът на Барселона Андрес Иниеста увери, че не изпитва трудности от стила на игра на Луис Енрике, който се характеризира с повече контра-атаки и по-малко задържане на топката.

"Не е вярно, че страдам от стила на игра, налаган от Луис Енрике", отсече Андрес Иниеста пред вестник "Ел Мундо Депортиво".

"В края на краищата винаги трябва да намериш мястото си и да се чувстваш добре в дадена формация. Аз правя точно това. Вярно е, че някои неща се промениха за мен, но това не е нещо негативно. Преминах през най-различни моменти миналия сезон, с различни емоции. Не смятам, че това беше лош сезон в индивидуален план. Повече от щастлив съм с постигнатото и се надявам дори на още по-добър сезон."

"Според мен е хубаво, че сега аз съм един от най-възрастните футболисти в Барса. Това означава, че съм тук от доста време и все още съм тук. Това винаги е била целта ми, аз съм наистина щастлив в Барса."

"Много е специално да представям отбора като първи капитан. Хубаво е. Имах щастието да играя с капитани като Пуйол и Шави. Капитанът първо мисли за колектива и после за себе си. Да си капитан е нещо повече от просто футбол", добави Андрес.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА