Last news in Fakti

30 Юли, 2015 04:00 1 195 0

Карвахал: Серхио Рамос е нашият капитан!

  • карвахал-
  • серхио рамос-
  • нашият-
  • капитан-
  • реал мадрид

Защитникът стои твърдо зад колегата си в отбраната на Реал

Карвахал: Серхио Рамос е нашият капитан! - 1
Снимка: Серхио Рамос

Защитникът на Реал (Мадрид) - Даниел Карвахал отрича липсата на лидер в отбора след напускането на Икер Касияс. Бранителят заяви твърдо пред AS, че Серхио Рамос е капитан на отбора и има пълната подкрепа на всички в съблекалнята. 

"Серхио е нашият капитан и съм убеден, че ще се справи добре. До днес знаем само, че е играч на Реал и е фокусиран единствено върху нашите игри. Не го виждам да играе с различна фланелка. " - твърдо заяви играчът на "белия балет".

"През дългите си години в клуба той е спечелил много и определено е готов за ролята си (на капитан)." 

"Има голяма конкуренция в отбора, което е добре, Реал ще спечели от това. Един треньор винаги иска поне двама играчи, които се борят за едно място в титулярния състав, както и да му е трудно да реши койот двамата ще започне. Ще се постараем създадем подобна дилема и пред нашия наставник." - сподели Карвахал отностно настоящата ситуация в клуба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА