Last news in Fakti

29 Август, 2015 22:50 1 101 0

Литекс се препъна срещу Берое

  • литекс-
  • препъна-
  • берое-
  • а група-
  • спас делев

Спас Делев донесе победата за заралии

Литекс се препъна срещу Берое - 1
Снимка: pfclitex.com

Отборът на Литекс записа първата си загуба в родния шампионат. В мач от 7-мия кръг на "А" група, "ловчанлии" отстъпиха пред Берое с 0:1.

Единственото попадение в срещата бе дело на Спас Делев, който бе точен в 17-тата минута. Бившият нападател на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА бе изведен сам срещу вратаря и не сбърка от изгодната позиция.

През второто полувреме и двата състава имаха шанс да отбележат, но резултатът остана непроменен до края на срещата. 

Това е първа домакинска загуба за Литекс в първенството от ноември 2014 година насам, когато "ловчанлии" загубиха на свой терен от Ботев (Пловдив).

По този начин Берое изпревари "оранжевите" във временното класиране и вече е на второ място зад лидера Лудогорец с 13 точки. Литекс е четвърти с 12 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА