Last news in Fakti

17 Април, 2024 10:27 657 3

Берое иска от Левски 2 800 000 евро за Себастиан Вия

  • берое-
  • себастиан вия-
  • левски-
  • футбол

Шефовете на заралии шокираха "сините" с цената

 Берое иска от Левски 2 800 000 евро за Себастиан Вия - 1


Левски не крие симпатиите си към звездата на Берое - Себастиан Вия, който от начлото на годината демонстрира много висока класа из родните терени, пише Мач Телеграф.

Шефовете на заралии обаче шокираха "сините" с цената, която поискаха за колубиеца, като става въпрос за 2 800 000 евро. Сумата е огромна за родните стандарти и е охладила страстите в преговорите, но от "Герена" категорично не са се отказали от трансфера.

Очаква се през лятото отново да има разговори и евентуално цената на крилото да бъде намалена с клауза, при която старозагорци да вземат голям процент при бъдещ трансфер.

Припомняме, че Наско Сираков обеща мащабна селекция по време на лятната пауза, която да включва минимум 5 нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    1 0 Отговор
    Смях!Тия и от пръскащите пари около себе си араби няма да получат толкова.Освен ако не го продадат заедно с бирения си завод.
  • 2 И какво чудно има в това?

    0 1 Отговор
    Много отдавна свърши времето, когато родните "грандове" взимаха за без пари всички що годе талантливи играчи, появили се в родното първенство.Или за без пари, или срещу някаква мижава сума, която не може да покрие никакви разходи по създаването, или привличането на даден играч в съответния отбор! Много често такова привличане беше съпроводено и с политически, финансов, икономически какъвто още си харесате натиск.....Но времето на безвремието свърши и сега сиренето е спари! Защо съответния отбор да харизва даден играч, ако има опция да го продаде на друг отбор у нас, или в чужбина за исканата от него сума? Живеем в свободен свят(Слава Богу!), в пазарна икономика и ако искаш да имаш качествени играчи трябва да платиш качествени пари, или САМ да си ги създадеш(от което нашите отбори бягат като Дявол от тамян!)
  • 3 Направо

    1 0 Отговор
    евтиния. Кагво му плащаш?