Last news in Fakti

30 Август, 2015 14:20 951 0

Ивет се прибра, доволна е от себе си

  • ивет лалова-
  • софия-
  • очакван

Лекоатлетката бе посрещната топло на летището и коментира представянето си в Пекин

Ивет се прибра, доволна е от себе си - 1
Снимка: БТА/АР

Ивет Лалова ни зарадва, завършвайки седма на 200 метра на Световното първенство по лека атлетика в Пекин в най-силния финал в историята на планетарните форуми.

"Аз очаквах този финал, но 200 метра е една много тежка дисциплина. Очаквам го от доста време, но не се получава толкова лесно, колкото му се страва на човек. Треньорът ми го очакваше от години", сподели 31-годишната спринтьорка при завръщането си на Летище "София" днес.

8-годишната Дарена пък се оказа най-нетърпеливата фенка на Ивет Лалова-Колио. Момиченцето, което тренира в Ивет Лалова Спринт Академия, беше доведено от родителите си на летището повече от час преди пристигането на седмата на 200 метра от Световното първенство в Пекин. Малката атлетка беше приготвила букет и подарък за своя идол и се втурна нетърпеливо към Ивет, когато тя се появи на изхода.

"Чувствам се прекрасно, нямам представа кой ден е, коя дата е, отдавна изгубих дните, но се чувствам прекрасно. Последният път, когато излетях от тук, което беше месец преди световното, си казах - защо пък да не се върна с някой медал от Световното. Постигнах тази цел и тази мечта. Готова съм вече да се отпусна, да празнувам и да продължа напред", допълни Лалова-Колио.

"Нямаше очаквания преди Световното. Никой не ме слагаше като фаворитка в моята дисциплина. Нямах особено силен сезон, бях малко по-кротка в изявите си и може би това ми помогна. Бях по-спокойна, но сега пък ще приема този успех като една огромна мотивация за следващия сезон", каза още спринтьорката.
 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА