Last news in Fakti

31 Август, 2015 01:26 1 021 0

Байерн трансферира Данте във Волфсбург

  • байерн м-
  • волфсбург-
  • данте
Байерн трансферира Данте във Волфсбург - 1
Снимка: АП/БТА

Байерн (Мюнхен) и Волфсбург са постигнали договорка за трансфера на Данте в посока "Фолксваген Арена", категорични са Kicker и Bild. Бразилецът, който през октомври ще навърши 32 години, ще струва на "вълците" 4 млн. евро. Очаква се сделката да бъде завършена и обявена днес.

Вчера защитникът изигра последния си мач за баварците при успеха с 3:0 над Байер (Леверкузен). Той се появи чак като смяна през второто полувреме, независимо че Джосеп Гуардиола имаше сериозни проблеми в отбрана и беше принуден да използва на този пост Чаби Алонсо.

Данте пристигна в Байерн през лятото на 2012 година от Борусия (Мьонхенгладбах), като за него бяха платени 4,5 млн. евро.

"Благодарим ти за всичко", обърнаха се баварците към 31-годишния бразилски национал.

След три сезона в Мюнхен известният с чувството си за хумор футболист ще подсили "вълците" срещу 4 млн. евро. Вчера Данте записа последното си участие с екипа на шампионите при успеха с 3:0 над Байер (Леверкузен).

Южноамериканецът пристигна в Байерн през лятото на 2012 година от Борусия (Мьонхенгладбах), като за него бяха платени 4,5 млн. евро. Сега интерес към него имаше още от Байер (Леверкузен) и Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА