Last news in Fakti

5 Октомври, 2015 13:00 801 0

Ново предизвикателство очаква почитателите на планинското бягане

  • маратон-
  • планинско бягане-
  • разлог-
  • бетоловото
Ново предизвикателство очаква почитателите на планинското бягане - 1
Снимка: disl.bg

Любителите на планинското бягане ще имат ново предизвикателство тази неделя, 11 октомври в местността Бетоловото край Разлог.

Тогава ще се проведе атрактивното  състезание „ТЕРРА РЪН“. Трасето е с дължина 10 км и обща положителна денивелация 836 м – започва от Терра Комплекс, обикаля Пирин Голф от изток, преминава през Изгорелото и по екопътека достига финала на хижа “Яворов”.

Събитието се организира от хотел „Терра Комплекс“ съвместно с Община Разлог и Сдружение „Маратон“ и с подкрепата на „ОЗК – Застраховане“. В състезанието могат да се включат всички желаещи от 15 до 75-годишна възраст. Участието е безплатно при подадена заявка на сайта www.marathon.bg  до 09 октомври (петък) и срещу такса от 10 лв. за регистрация в последния момент.

Победителите ще получат купи и медали, а първите пет при мъжете и жените ще бъдат наградени и с парични награди. За класиралите се между първо и трето място в категории младежи (до 20г.) и ветерани (над 40г.) са осигурени и предметни награди.

Всички любители на планината и спорта да се присъединят към това емоционално преживяване. Повече подробности на www.marathon.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА