Last news in Fakti

26 Ноември, 2015 08:43 550 0

Алекс Сандро: Увереността на Ювентус расте

  • ювентус-
  • манчестър сити-
  • увереност-
  • алекс сандро-
  • шампионска лига
Алекс Сандро: Увереността на Ювентус расте - 1
Снимка: БТА/АР

Левият бек на Ювентус Алекс Сандро вярва, че увереността в съблекалнята на отбора расте с всеки изминал ден. Вчера "бианконерите" победиха Манчестър Сити с 1:0 у дома в сблъсък от Шампионската лига, а бразилецът бе определен за един от най-добрите в мача. 

Новопривлеченият от състава на Порто Сандро се вписа чудесно в тактиката 3-5-2 на "старата госпожа" и дори асистира за победното попадение на Марио Манджукич във вратата на англичаните. 

"Започвам да уча италиански и се чувствам все по-добре в новата си обстановка. искам да продължим по този начин. В съблекалнята се усеща, че увереността ни расте. Ден след ден ставаме все по-сигурни в себе си." - коментира вчерашната победа пред Mediaset Premium Сандро. 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА