Last news in Fakti

16 Март, 2016 09:34 1 324 0

Дуайт Йорк: Фъргюсън щеше да изгони всички

  • йорк-
  • фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • звезди-
  • ван гаал

Бившият голмайстор на Юнайтед разкритикува "червените дяволи"

Дуайт Йорк: Фъргюсън щеше да изгони всички - 1
Снимка: БТА/АР

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк изрази мнение, че ако сър Алекс Фъргюсън  е бил още начело на тима, е щял да изхвърли повечето от играчите на "Олд Трафорд". Отборът се представя изключително колебливо под ръководството на Луис ван Гаал и през последните седмици усилено се говори за неговото уволнение.

"Когато нещата в клуба не вървят добре, тогава можем да посочим с пръст мениджъра. Това просто не е Манчестър Юнайтед. Така наречените звезди на отбора изобщо не са толкова добри", обяви той, цитиран от "Мирър".

"Повечето от тях са длъжници. Де Хеа обаче например е просто изключителен и ако не бяха неговите страхотни изяви през последните месеци, тогава не ми се мислеше на каква позиция щеше да е отборът в класирането. Той е много постоянен, но останалата част от отбора.....Ако Фърги бе още мениджър на тима щеше да ги изгони".

"От две години се вижда, че това не е онзи Манчестър Юнайтед, който познаваме. Отборът не е онази голяма марка с подобно представяне и нещо трябва да се промени.

"Ако някой трябва да поеме отбора след Ван Гаал, то по мое мнение това трябва да е Райън Гигс. Трябва да се дава път на младите специалисти. В първите три тима в Испания например треньорите са само млади специалисти. Вижте и един Пеп Гуардиола, който също е изключително добър и млад мениджър".

Дуайт Йорк бе един от водещите реализатори на Юнайтед в периода между 1998 и 2002 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА