Last news in Fakti

29 Април, 2016 09:29 859 0

Виляреал удари Ливърпул в края

  • виляреал-
  • ливърпул-
  • лига европа-
  • лопес

Испанците взеха аванс преди реванша на "Анфийлд"

Виляреал удари Ливърпул в края - 1
Снимка: БТА/ АР

Виляреал постигна драматична победа 1:0 над Ливърпул в първи мач от полуфиналите на Лига Европа. Испанският тим стигна до успеха с гол в добавеното време на мача, дело на резервата Адриан Лопес.  "Жълтата подводница" имаше по-добрите ситуации за гол, макар двубоят да беше равностоен.

Двата отбора нямаха и късмет, след като през втората част нацелиха по една греда. В самия край на мача обаче испанците се разиграха, като последната им контра се оказа мълниеносна и завърши с гола на Лопес. Така Ливърпул ще има доста трудна задача на реванша, като ще има нужда от победа с два гола разлика, за да се класира на финала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА