Last news in Fakti

27 Май, 2016 09:03 1 177 0

Лудогорец с молба към Ивайло Петев

  • стоянов-
  • петев-
  • лудогорец-
  • турне

Разградчани не искат Владо Стоянов да пътува за Япония

Лудогорец с молба към Ивайло Петев - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Лудогорец изпрати официална молба до БФС, в която се изразява желание вратарят Владислав Стоянов да не пътува с националния отбор за Япония. В страната на изгряващото слънце „трикольорите” ще вземат участие в турнира Кирин Къп, който е от 3 до 7 юни.

Стражът на разградчани попадна в списъка на селекционера Ивайло Петев, заедно с още двама вратари – Благой Макенджиев и Божидар Митрев. От Лудогорец са предоставили две медицински заключения, от които става ясно, че Стоянов е контузен и има нужда от активна почивка, за да е готов за началото на новия сезон.

От Лудогорец се опасяват, че вратарят няма да има достатъчно време за възстановяване до старта на следващата кампания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА