Last news in Fakti

30 Май, 2016 16:26 898 0

Пирло: Не се сърдя на Конте

  • пирло-
  • италия-
  • състав-
  • конте-
  • евро 2016

"Той беше прав в решението си", призна ветерана

Пирло: Не се сърдя на Конте - 1
Снимка: БТА/АР

Полузащитникът на Ню Йорк Сити Андреа Пирло призна, че не е разочарован от това, че няма да играе на Европейското първенство. 37-годишният ветеран дори добави, че Антонио Конте е прав с решението си.

„Говорих с треньора и вече знаех какво е решил и какво ще обяви. Но няма място за разочарование. По време на сезона държахме връзка с него. Но бяха взети решения и от двете страни. Той е треньорът и той винаги е прав, той трябва да реши кое е най-правилното за отбора."

"Надявам се Италия да спечели Европейското първенство, въпреки че има много силни отбори, като Германия, Испания и Франция. Ще бъде хубав турнир и се надявам моите съотборници да донесат трофея вкъщи“, каза Пирло.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА