Last news in Fakti

26 Юни, 2016 10:06 1 496 1

В Хърватия: Португалците нямаха идея как да ни вкарат гол

  • хърватия-
  • португалия-
  • евро 2016-
  • ракитич-
  • модрич

Разочарованите Ракитич и Модрич смятат, че отпадането им е било незаслужено

Разочарованието в отбора на Хърватия в съвсем резонно след отпадането на тима от Евро 2016.

Загубата от Португалия в екстра-тайм-а е трудна за преглъщане, особено след като двата тима бяха меко казано равностойни, дори с лек превес на "шахматистите" на моменти.

Големите звезди в селекцията на Анте Чачич също проплакаха, заявявайки че те са били по-силно играещите на терена и не заслужават да се сбогуват с шампионата на Стария континент по този начин.

"Португалците нямаха никаква идея как изобщо да ни вкарат гол. Ако сега отидете при тях и ги питате как го направиха, те просто няма да знаят. Хората казват, че футболът е най-великата игра, но аз си мисля, че понякога той е най-тъпата. Именно такава е днес, защото по-добрият отбор трябва да си тръгне от турнира. Не мога да си обясня защо днес всичко беше срещу нас. Къде е справедливостта? Защо тя винаги ни убягва? Играхме страхотно през целия турнир и не мога да повярвам, че трябва да го напуснем", заяви Иван Ракитич.

"Всички сме на мнение, че бяхме по-добри от тях. Играхме отлично през целия турнир и не заслужихме това, което се случи в този мач. Доминирахме, топката беше в наше притежание, създавахме и шансове за гол, но го вкараха те. Спечелиха с една късметлийска контраатака", подкрепи мнението на съотборника си и Лука Модрич.

Даниел Субашич, вратар: "Разочарован съм. Заслужавахме повече да продължим напред и играхме добре, но допуснахме грешка в най-неподходящия момент. По-добрият отбор загуби".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1555

    0 0 Отговор
    Не се ядосвайте,все пак играете срещу Роналдо