Last news in Fakti

28 Август, 2016 10:33 2 747 11

Има видео от свадата с участието на Стоичков (Видео)

  • видео-
  • свадата-
  • стоичков

На бял свят вече се появи и видео от грандиозния скандал, в който се замеси родната легенда Христо Стоичков.

Припомняме, че бившият футболист бе обвинен в нападение над екипа на "България днес", който се е опитал да заснеме ексклусивни кадри от сватбата на дъщеря му Христина Стоичкова и Лука Белич.

"Моята работа е да снимам и това правих през цялото време. В същия момент се появи Христо Стоичков с негов приятел", разказа фотографът Борислав Симчев.

"Седях в колата, а той дойде при мен, отвори вратата и започна да ме налага, да псува и да вика", сподели Петър Симчев.

Шофьорът твърди, че ударите са били нанесени от Стоичков основно в лицето му. Той има и медицинско за нанесените удари. По негови думи след физическата атака, са последвали още заплахи и закани по адрес на журналистите. Коментар от страна на семейството на Стоичков все още няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PETROW

    1 2 Отговор
    С ВСИЧКИ НАГЛИ ЖУРНАЛИСТИ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТЪПВА ТОЧНО ТАКА!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ДИВАКА

    0 1 Отговор
    КАК ТАКА МУ БИЛА РАБОТАТА ДА СНИМА - ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Някой

    0 2 Отговор
    Ицето не е стока, но журналята прекаляват! Напълно заслужено, даже им е малко! Могли са да искат разрешение, все пак е доста лично събитие и неканените гости нямат работа там!

    Коментиран от #6

  • 6 незнайко

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Правилно мнение. Точно кака е трябвало да действа Стоичков. Този брадат журналист, не си ли прави сметка, за какъв могат да го оприличат. След като им каза да се махат, те защо не го направиха веднага, а почнаха да се обясняват? Наглостта няма граници.
  • 7 кюрд

    0 0 Отговор
    Не знам дали ги е нападнал,но ги е бил!Постъпката на Стоичков изобщо не е изненада за мен?!Просто момче,което обаче дълго е обслужван от поръчкови журналисти.Защо никой не посмя да попита Стоичков ,каква бе причината преди години да се отрече от Кройф и да го обвини в какво ли не?!Впоследствие след бърза реакция на испанския му агент-Менгея/не си спомням точното име,пиша го по благозвучие/случая бе потушен и постепенно отношенията поне за пред хората изгладени/явно Кройф е проявил благородство?!Случая не е изключение .Спомнете си скандалите с Хр.Бонев,с Д.Пенев и с всичките му сътборници от нац.отбор!Не забравяйки ,че този човек се отказа официално от родителите си!Моят въпрос е защо и нормално ли е това?!Значи не става въпрос за пари и слава,а за нещо друго?!Не бих взел отношение ,но ме дразни наглостта , дебелоочието и театралнеченето, които този човек налага като норма на поведение,разбира се подпомаган от медиите! Или може би сте забравили,че като играч на Чикаго Файър,след отнета топка той пробяга около 27 метра до ,,виновника“ ,за да му счупи крака.Така жестоко,че 19 годишното хлапе повече никога да не може да играе футбол
  • 8 Волен Сидеров

    0 1 Отговор
    Идеално-перфектно и аз бих постъпил така-аман от нахални,злобни,завистливи джурналисти и адски алчни,корумпирани и любопитни и най вече без грам уважение .....бой до откат-дано станат по възпитани ама надали-като жалките ни политици и мафиоти са-но мафиотите поне са по културни за сметка на нискостоящите им черноработници....
  • 9 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    видяхте ли полицая как стои като препариран
    е това е бг полицията
    не само лекари и политици ами и полиция нямаме
    в една нормална държава гн стоичков ще бъде съден
    за попой над журналист а тука ще се завъртят нещата
    ей има и видео и се чува и вижда ясно
  • 10 Петър Иванов

    0 0 Отговор
    Абе що само на едната страна давате трибуна, а независими медии?!? Гнусните сорсоиди по всякакъв начин се опитват да очернят един от малкото българи, с които се гордеем! И това не е от днес или вчера.И не само Стоичков, въобще медиите явно си имат опорна точка - да очернят всички, които вдигат националното ни самочуствие, да ни натякват постоянно колко сме зле, как за нищо не ставаме, за да не се борим за страната и родината си.
  • 11 Петър Иванов

    0 0 Отговор
    Сорсоидните журналя някой да ги е канил на сватбата?!? Отишли да правят жълт материал, учтиво ги помолили да не се месят с жълтините си в сватбата на дъщеря му, но наглярите пак се набутали.Не съм изненадан, че са си изяли шамарите, даже малко им е било!