Last news in Fakti

29 Август, 2016 15:27 894 0

Агентът на Харт: Торино е един от вариантите

  • харт-
  • торино-
  • трансфер

„Биковете“ чакат отговор до края на деня

Агентът на Харт: Торино е един от вариантите - 1
Снимка: БТА/АР

Агентът на Джо Харт разкри, че не е изключено английският национал да премине под наем от Манчестър Сити в Торино. „Биковете“ са готови да направят сензационен трансфер, а Харт може да се окаже посредник при евентуалното преминаване на Никола Максимович на „Етихад“.

„Тутоспорт“ се свърза с агента на вратаря Джонатан Барнет, който отговори дали подобен трансфер може да се случи. „Със сигурност е възможно“, отговори Барнет.

Торино ще се опита да завърши сделката до края на деня, като със сигурност Харт трябва да редуцира сериозно заплатата си. 29-годишният страж в момента взима 4 млн. евро на „Етихад“, което е прекалено за Торино.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА