Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 16:56 832 0

Венгер: Никакво подценяване на Лудогорец

  • венгер-
  • лудогорец-
  • арсенал-
  • подценяване-
  • шампионска лига

Мениджърът на Арсенал хвали "орлите"

Венгер: Никакво подценяване на Лудогорец - 1
Снимка: БТА/АР

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова своите футболисти да са много внимателни в предстоящия двубой с Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда от 21:45 часа на "Емиратс" в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Според френския специалист и най-малкото отпускане от страна на "артилеристите" ще бъде наказано, тъй като "орлите" са много добър отбор.

"Фаворити сме и се очаква да спечелим. Подобно беше и срещу Суонзи (3:2 за първенство в събота), но малко отпускане от наша страна можеше да ни струва скъпо. Срещу т.нар по-малки отбори нещо, което на пръв поглед изглежда лесно, може да стане много трудно, ако не излезеш с правилната настройка", заяви Венгер.

"Лудогорец вече натрупа опит в Шампионската лига. Гледах ги срещу ПСЖ и в тази среща те показаха, че са много добър отбор. Мачовете са лесни, ако играеш добре. Трябва да покажем, че сме готови психически и можем да преодолеем всяка трудност, която изникне по време на двубоя", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА