Last news in Fakti

11 Август, 2012 14:05 984 2

Бойко Борисов поздрави Тервел Пулев за мъжеството и успеха

  • бойко борисов-
  • тервел пулев-
  • бокс-
  • олимпиада
Бойко Борисов поздрави Тервел Пулев за мъжеството и успеха - 1
Снимка: БГНЕС

 

Премиерът Бойко Борисов поздрави Тервел Пулев за мъжеството и успеха в олимпийския боксов турнир, съобщиха от правителствената пресслужба.

Министър-председателят Бойко Борисов изпрати телеграма до бронзовия медалист от Олимпийските игри в Лондон Тервел Пулев, с която го поздравява за майсторството, волята и мъжеството, проявени от него в боксовия турнир.

"Знам с колко труд, лишения и усилия е извоювано това отличие. Вярвам, че талантлив млад спортист като Вас има достатъчно възможности и амбиция да продължи да се състезава като част от световния елит и да носи радост на българите и нови награди на България", посочва премиерът и му пожелава здраве и много успехи занапред.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОРНОБански

    0 1 Отговор
    Кой беше Бойко Борисов ? Това ще се питаме оцелелите след година!
  • 2 Петър Дошев

    0 0 Отговор
    Бойко можеше да ги бие всички по бокс, борба, футбол, тенис и лъжи.