Last news in Fakti

9 Август, 2021 13:15 2 555 1

Още лоши новини за Барселона! Кун Агуеро е аут до ноември

  • агуеро-
  • контузия-
  • барселона-
  • аут-
  • сухожилие-
  • възстановяване

Аржентинецът ще е извън игра около 10 седмици

Още лоши новини за Барселона! Кун Агуеро е аут до ноември - 1
Снимка: БГНЕС

Само няколко дни след като стана ясно, че Барселона и Лионел Меси се разделят драматично, каталунците понесоха нов тежък удар. Според "Радио Каталуня" новото попълнение Серхио Агуеро е получил контузия в сухожилието, която ще го извади игра за 10 седмици. Очаква се 33-годишният бивш футболист на Манчестър Сити да бъде на разположение на Роналд Куман през ноември.

Това обаче ще даде повече време на ръководството да успее да регистрира Агуеро. До момента нито едно от новите попълнения не е регистрирано официално, като Барселона се надява да успее да направи това до петък, когато стартира новия сезон в Ла Лига.

Агуеро имаше доста проблеми с контузии през последния сезон в Манчестър Сити и явно проблемите му от здравословно естество продължават. Клубът от "Камп Ноу“ все ще не е потвърдил официално колко сериозна е травмата на аржентинеца и колко време ще трябва да се възстановява.

Вчера треньорът на Барса Роналд Куман бе избрал да започне мача с Ювентус с Антоан Гризман, Мемфис Депай и Мартин Брайтуейт в атака. Каталунците спечелиха с 3:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НаСпетеМисирки

    5 0 Отговор
    А за къщата в Барселона,за любовницата,за отрочето и за Великият Асфалт паша не само,че няма лоши новини,ами цари гробна тишина.