Last news in Fakti

30 Август, 2022 10:55 2 218 4

Шеф на Левски със сериозна финансова новина

  • ивайло ивков-
  • иво ивков-
  • левски-
  • футбол-
  • нап

В момента ситуацията в Левски, включително и финансовата, е на светлинни години от това, което беше преди година

Шеф на Левски със сериозна финансова новина - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков направи коментар за финансовото състояние на клуба. Той съобщи и приблизителната сума, която е платена на НАП за погасяването на задълженията на „сините“.

"В момента ситуацията в Левски, включително и финансовата, е на светлинни години от това, което беше преди година. Опасенията ще продължат още доста време. Аз съм го казвал и преди. Важното е да се следва правилната посока и да не се отклоняваме от нея.

От времето, когато дойдохме, при положение, че преди това почти изобщо бяха замразени плащанията към НАП, сме покрили над 700 хил. лв. В момента няма неизплатена заплата в Левски и задължения, които да застрашават пряко и непосредствено клуба. Ще се намерят и нови инвеститора за Левски“, заяви Ивков пред бтв.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коэ

    5 11 Отговор
    Само Левски!
  • 2 най големия длъжник

    11 2 Отговор
    Мен за да 10 лв глоба НАП ме търси и праща заплашителни съобщения , че ще ме съдят и дават на съдия изпълнител а Луевски дължат милиони на НАП и нищо ..не фалират само отсрочва ли . Извод ТЕРМИНАЛ 2 .

    Коментиран от #3

  • 3 Д-р Косев

    8 1 Отговор

    До коментар #2 от "най големия длъжник":

    Чувал съм, че на Запад корпорациите и футболните клубове си плащат данъците до стотинка и CEO-тата ходят в затвора ако се опитат да укрият нещо, а обикновените граждани плащат ако се сетят и колкото могат. Поне така разправят гастарбайтерите де 🦆🦆 😂
  • 4 Зрител

    6 2 Отговор
    То хубаво сте платили 700 000, но кажи колко нови натрупахте откакто дойдохте.