Last news in Fakti

7 Септември, 2023 19:45 5 020 2

Дъщерята на Петър Хубчев разтърси социалните мрежи

  • петър хубчев-
  • футбол-
  • христо стоичков-
  • мач на надеждата

В "Мача на надеждата" се запази тенденцията играта да бъде спряна в 5-ата минута, за да се аплодира Петър Хубчев

Дъщерята на Петър Хубчев разтърси социалните мрежи - 1


Дъщерята на Петър Хубчев - Кристина, използва социалните мрежи, за да благодари на всички за подкрепата към баща ѝ, който се бори с рака.

В "Мача на надеждата" се запази тенденцията играта да бъде спряна в 5-ата минута, за да се аплодира Петър Хубчев. Преди старта на благотворителния двубой пък легендата Христо Стоичков подари специална фланелка на сестрата на Хубчев и дългогодишния му помощник Левон Апкарян. Освен това футболисти носеха фланелки с надписа "С теб сме, Петьо".

Ето какво написа Кристина Хубчева в профила си:

"Преди една година баща ми се прибра от България и малко по-късно той ни сподели, че е болен от рак. Това беше голям шок, най-любимият ми човек на този свят, който никога не ми е казал лоша дума и е искал само едно от нас, да уважаваме хората. Аз преодолях шока и си казах щом той е силен и ние ще сме с него. Неговото заболяване обърка целия му план за в бъдещето. Но сега има нова мисия и тя е да се оправи максимално. Мисля, че сега, след като голяма част научиха за неговата битка, му олекна и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое, защо не присъства в публичното пространство и т.н.

Тук сега е моментът да благодарим на всички приятели, които се свързаха с нас да благодарим за подкрепата. Огромна благодарност към Стилиян Петров и неговата Фондация, към всички български и световни футболни звезди, участвали в Мача на надеждата, към всички футболни клубове в България и хора, които са с него в този момент."


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Земетресение

    1 7 Отговор
    стана

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.