Last news in Fakti

24 Февруари, 2024 19:01 630 5

Пирин: Бербатов е правилният избор за президент на БФС

  • пирин-
  • бербатов-
  • президент-
  • бфс

Той е способен да даде началото на процесите, свързани с крайно наложителните реформи в най-популярния спорт у нас, смятат от клуба

Пирин: Бербатов е правилният избор за президент на БФС - 1
Снимка: Факти.бг/Архив

Пирин (Благоевград) съобщава, че Общински съвет Благоевград прие предложението на кмета на Общината Методи Байкушев, свързано с молба от управителя на клуба Петър Занев, да бъде издигната кандидатурата на Димитър Бербатов за председател на Българския футболен съюз. Това се случи на вчерашното редовно заседание на съвета.

"Освен, че Димитър Бербатов е най-успешният представител на футболен Благоевград, според нас той е и най-подходящият кандидат, който да оглави футболната ни централа. Вярваме, че той е способен да даде началото на процесите, свързани с крайно наложителните реформи в най-популярния спорт у нас. Смятаме, че именно Бербатов е правилният избор и сме убедени, че той ще представлява и отстоява идеите и принципите на нашия клуб при вземането на важните решения за бъдещето на българския футбол", заявиха от ОФК Пирин.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 22 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    8 16 Отговор
    Щом е бил толкова голям бербатов, колко мача е изиграл колко гола има за България?

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 РЕАЛИСТ

    2 1 Отговор
    В силните футболни нации президентите на футбола са политици. На Англия президент е принц Уилям, а изпълнителен директор е лорд от лейбъристката партия. На Германия и Италия са също политици. Тук искат да избират футболиста Бербатов , без един ден управленски опит. Искате с него да смените друг футболист -Боби Михайлов. И ква ще е разликата?
  • 4 Провери

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Голмайстор е на националния отбор.
  • 5 Тоя е гербаджия бе

    1 1 Отговор
    Какъв избор. Калинка.