Last news in Fakti

17 Април, 2024 09:35 1 706 4

Шави: Барселона приключи в Шампионската лига заради едно съдийско решение

  • барселона-
  • шави ернандес-
  • псж-
  • футбол-
  • съдия-
  • шампионска лига

Каталунците загубиха с 1:4 от Пари Сен Жермен, а Шави беше изгонен през второто полувреме от румънския рефер Ищван Ковач

Наставникът на Барселона - Шави Ернандес, беше изключително ядосан след отпадането на тима на четвъртфиналите в Шампионската лига. Каталунците загубиха с 1:4 от Пари Сен Жермен, а Шави беше изгонен през второто полувреме от румънския рефер Ищван Ковач.

“Когато на терена бяхме 11 срещу 11, мачът беше един, но след като останахме с 10 човека, всичко стана много по-трудно за нас. Жалко е, че участието ни в турнира приключи заради едно съдийско решение. Щеше ми се да играем срещу ПСЖ на Луис Енрике с равен брой футболисти”, заяви треньорът на Барса.

“Да, казах на съдията, че е много слаб, че не разбира играта и че като цяло се представи катастрофално. Не обичам да говоря за съдиите, но неговите решения промениха хода на мача”, продължи Шави.

“Въпреки всичко, играхме достойно. През следващия сезон ще се опитаме отново”, каза още Шави, който още в началото на годината декларира, че няма да остане на поста си след края на кампанията.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Помак от микре

    2 4 Отговор
    Мерене манданга за Фарсата к.р за Кюрда
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Роко

    1 0 Отговор
    Да Шави , съдията закла Барса ! Но и ти доуби мача като извади Ямал , а трябваше лева който е дупка ….. Шави, просто си тръгни и дай път на треньор с опит , балансиран и уравновесен . Ти прегаряш много бързо и това рефлектира върху отбора . Имаш да учиш доста. Успех , време е да си тръгнеш.

    Коментиран от #4

  • 4 Роки

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Роко":

    Роко, прав си батко, но не съвсем.
    Вярно е, че Шави няма класата и опита на някои по-специални, но вкара свежест в отбора, който беше тръгнал за наникъде.
    Конкретно за снощния мач си прав на 💯%