Last news in Fakti

18 Април, 2024 16:30 590 1

Кимих доволен от защитата на Байерн срещу Арсенал

  • кимих-
  • байерн-
  • арсенал

Германският национал бе избран за Футболист номер 1 в победния мач от ШЛ

Германският национал Йозуа Кимих, който бе избран за Футболист номер 1 на мача на Байерн Мюнхен срещу Арсенал, заяви, че чувството да отбележи толкова важен гол е страхотно. Байерн победи с 1:0 в реванша от четвъртфиналите и се класира за полуфиналите в Шампионската лига, а Кимих бе автор на попадението в 63-ата минута, предаде БТА.

"Чувството да вкараш такъв важен гол пред нашите фенове и в то във вечер като тази е невероятно. Това са моментите, за които работим и сме работили здраво. Днес този труд беше възнаграден и съм много щастлив. Сега ще се концентрираме върху полуфинали и ще видим какво ще се случи", коментира Йозуа Кимих пред официалния сайт на Европейската футболна централа - УЕФА.

"Беше страхотно да празнуваме с феновете ни. Представихме се много добре през второто полувреме и дори можехме да отбележим още голове. Мисля, че заслужавахме да продължим напред. През първото полувреме имаше малко нервност и от двата отбора, тъй като никой не искаше да рискува. През второто полувреме обаче ние бяхме много по-добри и амбициозни. Винаги имаш по-големи шансове да вкараш, когато си в наказателното поле. Много сме доволни, че отново сме в топ 4 на Шампионската лига", завърши Кимих.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Юлия

    0 0 Отговор
    🍓 Г­о­­р­­е­­­щ­­и­­ ­­­м­о­м­­­и­­­ч­е­т­а­­­ ­­в­и ­­­о­­ч­а­­к­­­в­а­т 👉 ­­𝗡­­𝗨­­­­𝟮­­­­𝟭­­.­­𝗙­­­­𝗨­­𝗡